ipeksiyim aaafnk tabi ki verilir hem daha rahat verilir çekiştirme ihtimali de olmaz. Bir tık uzak tutun maskeyi hem maske rahatsız etmesin hem de yoğun buhar yorabilir
maygirl aaafnk buhar bebislerin burnuna direk tutulmuyor uzaktan buhari burin dleiklerne denk gelcek sekilde tutarsaniz verilir bi sorun yok.
lucifermorningstar aaafnk Verilmez buharı verdikten sonra sırtına pat pat yapıp balgamı sökmeyeceksiniz hiç yapmayın. Uyurken buhar vermek tehlikelidir diyor Dr Osman Gönülal bir videosu vardı izleyin dilerseniz..
Elif337798 Kızım bronşitti ve hava almıyordı bende uyurken veriyordum daha rahat oluyor ve iki güne atlattık
likeli aaafnk ben kızım bronşiolit olduğunda ventolin ve cortairi uyurken verdim hep. Uyanıkken kesinlikle nebülizatöre izin vermiyordu ilaçları veremiyordum.
aaafnk likeli kaç saatte bir buhar vermeliyim benim oğlum hafif üşütmüş dedi doktor hırıltısı var çok üzülüyorum bu duruma daha küçücük 4.5 aylık ne zaman iyileşir
likeli aaafnk çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşir. Kızım o kadar küçükken hiç hasta olmadı o yüzden kaç saatte bir buhar verilmeli bilemiyorum yanlış bilgi vermeyeyim.