Deletedmom090 Kızlar meraba ya benim bebeğim kolik çok ağlıyordu o yüzden dışarı pek çıkarmadık şimdi koliği biraz azaldı o yüzden bi yerlere çıkarmaya çalışıyoruz ama çıktığımızdan yarım saat sonra durdurulamaz şekilde ağlamaya başlıyor annemlere kayınvalidemlere bile gidemiyorum artık kesinlikle susmuyor evden çıktığı an. Evede kalabalık misafir geldiği zaman yine aynı şekilde. Napcağımı şaşırdım hiçbir yere çıkamıyorum nolur bi fikir verin 😥
Zeynos Deletedmom090 ben de aynı durumdayım dün bir kayinvalidemler e gittim Allah ım evime gelinceye kadar ağladı oyalanmak da bilmiyor küçük sizin ki ne kadarlık
Brglbray Kaç aylık bebeğiniz ilk zamanlar bizde öyleydik gittiğimiz yeri zehir ediyordu malesef bende kendini toplayana kadar çıkmadım yavaş yavaş azalıyor 3 aylık olduk şuan eskisi gibi değiliz rçbiraz daha rahatız
HazalKeles Bizimki de doğduğundan beri kalabalık ortamda olduğu için yalnızlık sevmiyor dışarıda zorluk cıkarmaz 20 günlükten beri dışarı çıkıyorcünkü. Kolik olduğu halde. Alışacak annesi çıktıkca,bide sen ağlayacak huzursuzlanacak diye telaşlandığın için bebegin bunu hissediyo senin tedirginliğin ona yansıyor , birgün çıktığınızda ağlayacak huzursuzlanacak diye telaşlanmayın daha rahat edecektir. Mesela artık her cafede ağlayan minik 1-2-3 ve sonrası aylar bebekler var artık herkes cıkarıyor , ağladığı için milleti rahatsız ettiğinizi düşünmeyin kucagınızdq bi o yana bi bu yana sakince gülümseyerek oyalarsınız. Ama önce sizin kafanızın rahat olması lazım annesi. Sağlıkla büyütün :)
Deletedmom090 HazalKeles çok haklısınız aslında ama ne biliyim insan panik oluyor ister istemez bide işine karışan çok oluyor az çok tahmin edersiniz 🤦🏻♀️ Teşekkür ederiz tavsiyeleriniz için 🥰