artcmn Kızım 8,5 aylik. Pek seçici değil fakat avokado bir iki defa denedim pek sevmedi. Onu sevdirecek bir tarif öneriniz var mı?
ipeksiyim artcmn muz ve pekmezle püre yapabilirsiniz, avakadolu puding tarifi var 1 avakado bir muz çok az kakao, pekmez ve biraz süt. Blender ile çekin yedirin bence sever 🫶🏻
SetenayCo artcmn Muz ve yoğurt ile karıştırabilirsiniz. İki yaşını geçince de balla karışınca güzel oluyor .
Mmeelliikkeee artcmn olgun yumuşak bi avokado olsun sabah kahvaltısında kullanıyorum ben irmik Hindistan cevizi yağ pekmez labne elma dilimi gibi avokado ekliyorum
Mnli artcmn sade seviyor bir çocuğum ek gıdadan beri dilim dilim yiyor diğeri muz ve ceviz tozu ile puding olarak yiyor ben pudingli olana yumurta sarısı da koyuyorum içinde anlaşılmıyor yumurta seçen bir çocuksa yapabilirsiniz
Braa3434 artcmn Ben muzla birlikte yarım avokado veriyorum içine birazda robottan ceviz geçirip veriyorum ben bile yiyorum çoğu zaman içine çok az pekmezde koyabilirsiniz
kucukprensannesi artcmn muzla karıştırıyordum o zaman. Bazen organik bebe bisküvisi ile ceviz rendeliyordum öyle yiyordu
gzmkl artcmn Ben muz avokado ve bir tane ceviz rendeliyorum çok severek yiyor bazen yoğurtta katıyorum ama genelde muz avokado ve ceviz
aslananne27 artcmn ben muz cevız avakado çok az pekmez karıştırıp verirdim çok severdi şimdi 2,5 yasında böyle yapsam tövbe yemez 😅hersey bebekken güzel verin bacılarım buyudüler mi aklı eriyor Kandıramıyorsun da🤭