hamzamom Kızlar oğlum 9 aylık. 1 hafta gecikmiştim ha olurum ha oldum diye yapmadım testi. Yaptım çift çizgi çıktı. Benim oğlum da 8 sene sonra oldu. Nasıl olsa olmuyo diye korunmuyoduk da. Var mı aynı aralıklarla cocuk doğuran? Zorlukları😑 vs güzellikleri 😍
Ahsen25 hamzamom bk simdi bnde korktum 5.5 aylik oglum var 10gun gecikti gecen ay ilk adetim oldu bu aybtık yok :(((
PelinKaraca hamzamom kızım bir yaşında 38 haftalık hamileyim canım 😀 hayırlısı olsun sanada 😀 zorlukları oluyor ben kızım üç buçuk aylıkken hamile kaldım memeyi bırakmak zorunda kaldım rahatça kucağıma alamadım şimdi de zaten pek alamiyorum ama güzel bir şey beraber büyürler boşver 😀♥️
Eminetavsan hamzamom oglum 10 aylıkken hamile kaldım hem de dogum kontrol hapı kullanmama ragmen. Suanda 24 haftalıpız Allah bizim yardımcımız olsun 😂
Usakliomer hamzamom haklisiniz ama arayip bulan biri olarak soyluyorum benim basima gelse cok sevinirdim Rabbim saglikli versin
hamzamom PelinKaraca ooo senin bebeğin daha da küçükmüş miniğim💕🙂İlk seneler zor sonrası eminim çok güzeldir😍 ptesi bi doktora gideyim de netleştireyim. Hakkımızda hayırlısı💚
Sungurkiz PelinKaraca merhaba canim benimde kizim7 aylik 21haftalik hamileyim nasil memeden kestin ozellikle gece uyanmasinda naptin bana da tavsiye edermisin
Dilanatlas PelinKaraca hamile kaldığınızı öğrendiğiniz anda mı sütten kestiniz ? Nasıl başardınız :) bende 2.bebeğime hamileyim de suan emiyor nasıl hemen mi kesmeliyim tam da diş çıkarma zamanı :( 15 aylık suan :( 💐
hamzamom Eminetavsan allah yar ve yardımcımız olsun😂 güzel yanlarını düşünelim motive edelim kendimizi napalım😍 Sağlıkla al kucağına canım😘
Anne37- hamzamom canım ben oğlumda 10 aylık 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim şok oldum alışamadım bir hafta açmadık yaparım ederim derken düşündüm ve çok güzel olur bence ikiz gibi büyürler arkadaş gibii 😍
Ask17 hamzamom benimde 9ay 20 günlük bi Hamzam var sizinkiyle adaş sanırım ay olarakta aynılar bi an kendimi yerinize koydum ikinciye hamile kalsam napardım diye😱 Ama güzel tarafıda var sonuçta 5/6 sene sonra iki tane büyümüş okula başlamış evladın olucak çok ara verip tekrar bebek bakmak bence daha zor olmalı. Yani birini büyütüp rahatlıyosun tam derken hop bidaha bebek bakmak zor
Eminetavsan Tinimini düzenli Bi şekilde kullanıyordum adetimden bir gün önce saatinde almayı unuttum 2 saat sonra alırım zaten hamile kalamam adetten bir gün önce yumurtlama olamaz diye derken iki ay düzenli adet gördüm her şey normal sanıyordum ki Bi gün çok fenalaştım doktora gittim 11 haftalık hamile oldugumu ögrendim 🤦♀️
EcemHafsaHilal hamzamom benimde 21 aylik bir kizim var 5 sene sonra oldu tedavi ile korunmyordk tedavi ile olur diye bende hamile oldugumu ogrendim ve ilk zamanlar kabullenemedim. Bende cok merak ediyorm nasil bir seruven gecirecegmz. Rabbim yardimcimiz olsun ben en cok doguma giderken napcam diye dusunyrm 3 4 gun ayri kalamam diye uzuluyr@
hamzamom EcemHafsaHilal 1 gece kalmıştım zorla çıktım çok iyiyim diyerek. Doktorum baş edemedi gönderdi. Yine öyle 1 gün bırakırım hemen evime. Derim bi bebeğim de evde diye. Bizde cok tedaviler olduk olmadı kendiliğinden oldu ilk bebeğim. Buda nasılsa olsa olmaz diye rahatlıktan oldu sanırım😂
hamzamom EcemHafsaHilal zorlu bi yolculuk ama sonu güzel💚 Rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin gerisinin kolaylığı gelir☺️