asliiiiiiiiiiiiiiiii Arkadaşlar merhaba bebeğim şuan büyük ama yenidoğan zamanı sağıp buzluğa attığım bir kaç sütüm vardı bunları kediler içebilir mi ?
Birerkekannesi_ asliiiiiiiiiiiiiiiii buzlukta ne kadar kaldı? Ayrıca kediler laktozu sindiremez o yüzden inek sütü bile verilmemeli bence vermeyin.
3kedili2bebekli asliiiiiiiiiiiiiiiii yok icmese daha iyi dokunabilir yediğiniz içtiğiniz geçiyor ya sütünü yine de dilerseniz bir veterinere sorun bir de işin dini boyutu olabilir
likeli asliiiiiiiiiiiiiiiii ben deneme amaçlı çok az koymuştum önüne yüzüne bile bakmadı kedim. Kokladı bıraktı. Kokusu ve tadı inek sütünden farklı olduğu için içmedi büyük ihtimalle.
asliiiiiiiiiiiiiiiii 3kedili2bebekli evet bende günah mı ondan kafam karıştı internette bununla ilgili hiç makale yok
mysozclk asliiiiiiiiiiiiiiiii annemgilin kapısının onune yavrulamıs kedi cok sutum vardı derın dondurucuda bi kac paket verdım içtiler sonra kedileri annesi goturmus kalanı atmak zorunda kaldım
Sekeroglannn asliiiiiiiiiiiiiiiii Bi doktor söylemişti. Her canlının sütü kendi yavrusuna faydalıdır diye . Vermeseniz daha iyi olur sanki🌸
asliiiiiiiiiiiiiiiii Sekeroglannn kendimce iyilik yapmak istemiştim en azından karınları doyardı sokakta hayvancağızların ama vermemek daha iyi demek ki
likeli asliiiiiiiiiiiiiiiii ben de attım maalesef sağdığım sütleri. Banyo suyuna koydum yüzüme gözüme sürdüm ama bitecek gibi değildi en son çöpe gittiler.
Eslemsi_04 asliiiiiiiiiiiiiiiii anne sütünü lavaboya dökmek iyi değil diye biliyorum çiçek diplerine dökebilirsiniz
mysozclk asliiiiiiiiiiiiiiiii 300 paket attım ben çok fazla sütüm vardı hastaneye de sordum da almıyorlarmış cok uzulmustum 🥹