aysegulcinar Bebegime tadim yaptiriyorm ama kabızlık basladi qra verdim 1 gun dünde muz denedim ama kabız olur diye daha vermesem baska bi sey denesem olur mu acaba. Yani muzu 1 gun denedim simdi kabak denesem
smnbr aysegulcinar Muz kabız yapar Başka şeyler verin bence Meyve değil sebzelerden başlamanız daha iyi olur Doktorumuz bu yönde tavsiye vermişti
3kedili2bebekli aysegulcinar olur olur muz illa 3 gün olacak diye bir şey yok hem sebze kabizligina da iyi gelir zeytinyağı icirebilirsiniz 1 çay kaşığı
crybaby aysegulcinar Hindistan cevizi yağı verebilirsiniz benim kızımda kabızlık sorunu çekiyor günde bir çay kaşığı yiyeceklerine koyuyorum rahatlıyor. Hemde besleyici bir yağ
Credcent aysegulcinar nasılsın gidiyor peki. Biz de ek gıdaya başladık ama bi isteksiz böyle pek fazla yemiyor da. Sadece yoğurda ağzını açıyor istiyor. Sebze her gün buharda haşlıyorum. 3. Gün 1 yemek kaşığı ya mesela asla o kadar yemiyor. Her gün 1 çk yada 1 tatlı kaşığı Max 😂
aysegulcinar 3kedili2bebekli cok fazla huzursuz oluyor o yuzden ara bile verdim biraz erken basladik zaten
aysegulcinar Credcent MasaAllah dün tatsiz kabak verdim 1 tatli kaşığı yemistir hepsini versem yerdi yaniii. Seviyoruz simdilik