ebrusafura
Arzukana
Size baştan anlatayım açık bir şekilde inşallah fayda eder
Ben de tuvalete gitmekten korkuyordum ağlaya ağlaya yapıyordum inanın çok zor zamanlardan geçtim 3 defa doktora gittim en sonunda procto glyvenol verdi onu kullandım bir tüp bitti ama faydasını görmedim o da benim hatammış tabii neden derseniz bu sadece krem ya da yağlarla düzelecek bişey değil maalesef ki. Beslenmeye de çok dikkat etmek gerek özellikle bol bol su içmek gerekiyor.
Şimdi sabah uyanır uyanmaz 1-2 bayrdak ılık su içiyorum bazen ilk incir reçelinden incir yiyip üstüne içiyorum bazen sade su içiyorum. Yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıdan yarım saat sonra yine su içiyorum. Ve makata hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
Akşam yemeğine kadar pek bişey yememeye çalışıyorum sadece su - kahve-meyve suyu vs. Sıvı tüketiyorum.
Akşam yemeğinden önce de su içiyorum. Sonra yemek ve tekrardan su.
Çayla tatlımı da yerim çerezimi de yerim fark etmez yeter ki bol bol su için ki geita yumuşak olsun da makatı zorlamasın tek problem o.
Çaydan falan sonra asla yemek yemem ne kadar aç olursam olayım sadece su içiyorum yaklaşık bir aydır bu dediklerimi uyguluyorum ve inanın şu an çok rahatım..
Haa şöyle bir şey de var dışarı çıkıp yürüyeceğiniz zaman falan kesinlikle krem kullanın makata. Tuvaletinizi yaptıktan sonra makatı iyice yıkayıp kurutup kullanın kremi.
Ben şu an bazen kremi kullanıyorum bazen de hindistan cevizi yağını siz onu kendinize göre ayarlayın uyumadan önce de muhakkak 2sinden birini kullanın.
Çok çektiğim için acısını biliyorum deneyin dediklerimi zor şeyler değil hiçbir şey o acıdan zor değil o yüzden uzun uzun açıkalyıcı anlatmaya çalıştım umarım fayda eder çok çok geçmiş olsun…