m-ergin1 mutlaka alerji doktoruna götürün derim öncelikle. Biz alerji sebepli çok çektik egzamadan maalesef. Size söylenen herşey bize de söylenmişti o zamanlar ve gittiğimiz cildiye doktoru yaşıyla birlikte azalmaya başlayıp zamanla yok olacak sabredeceksiniz demişti. Ve dediği gibi de oldu. Oğlumun suratı eklem yerleri kocaman yaraydı hep suratını kaşıyarak kanattığı bile olurdu.. Bizde mustelanın ürünlerini denedik ilk fakat hiç iyi gelmedi belli ki size de iyi gelmiyor,bizde de yatıştıracağına artırmıştı resmen. Neredeyse bilinen tüm markaları denedik. En son vücudu için bepanthol sensidaily , yüzü için la roche posay, egzamaları alevlendiği zaman da yatıştırsın kaşıntısını vs diye bepanthol sensiderm kullandık. Bunlar bize iyi gelmişti. Birde ne kadar sıcak bakarsınız bilmiyorum ama ben çaresiz çaresiz araştırırken instagram da bir lokman hekim sayfası ismini gördüm burdan ve ordan krem yaptırdım. Çok tereddütte kaldım çok korktum hiç istemeyerek mecbur denemek zorunda kaldım çünkü oğlum kaşınmaktan etmekten uyuyamıyordu sürekli huysuzdu,egzamadan çeken anneler o an ki halimi anlayacaktır,yabancı gelmeyecektir çünkü çok kötü bir illet. Sayfasına bakmak isterseniz lokmanaktar_snmbrc idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Oğlumun yaraları mucizevi bir şekilde iyileşti çok kısa zamanda. Tabiki tek etken krem değildi alerjiye bağlı olduğu için alerjenlerinin kesilmiş olması da çok önemliydi. Birde banyosunu sürekli yaptırmayın 2-3 gün ideal şuan,keseleme kesinlikle yapmayın suyu da baya ılık olsun mutlaka. Günde 2 defa nemlendirmeyi de unutmayın. Yaptığın aklıma gelen şeyler bunlar. Umarım şifa bulursunuz en kısa sürede. Bu arada resimleri yeni gördüm oğlumun da ilk etapta bu şekilde başlayıp zamanla büyüyüp yara şeklini almıştı. Her ihtimale karşı ilk etapta alerji doktoruna görünmeyi ihmal etmeyin naçizane fikrim.