Dün misafir vardı gitti ertesi günde pazar için anneme gitcek tim dün dedi kahveye gideyim bari olur mu sende git annene nasıl olsa sabah gitcen cpcukla gitme dedi iyi tamam dedim neyse bugün oldu bugünde balığa gitcem dedi bende ilk kızdım sonra dedim iyi git neyse annemde yim pazarlıkları bırakmaya gittik oyle eve neyse yerleştirdim pazarlıkları bulasık makinasınu calısrır ıstım dün gelmeden kokmasın diye dedim terlestireyim izin vermedi kahveye gitcem ben dedi kızdım soylenmeye basladım neyse asagıya iniyoz o dedim nereye gitcek sen pargumun icine girmişsin dedim amk karısı dedi geldi sacları dan Bi tuttu sonra bende Bi bagırdım gidiyom ben yürücem boyle gitcem dedim altımda pijamalar var yürüdüm biraz 1 dakka arkamdan geldi bende öne binmicem arkaya bincem dedim sonra bıktım valla dedim hem izin veriyoz insanlık gormıyoz falan dedim kızdım oda söylendi bahar aya BASLADI ben gece evde kal Amıyom korkuyom asla kalamam millettin Krısı kalıyo falan dedi oyle basladım kavgaya arabayı hızlı hızlı Bi sürdü ödüm koptu sonra asagıda Bi bagardı gelmiyom kahveye de gitmiyom dedi eve gidiyoz al cocugu gel bundan sonra görcen sen dedi dedim bak sakın leş bu sekildr cocugu arabaya bındırmem dedim kapat kapıyı dedi kapattım camı actı gelmiyom etmiyon küfür ede ede hıpızlı gitti