Smnrksgl 6aylık kızım artık burnunu temizletmiyor hemen hüngür hüngür ağlıyor çok burnuda dolu belli burnunu çekince ses geliyor ama aspiratörle bile yaptırmıyor kafayı çeviriveriyor nasıl yapmalıyım
evvreka Smnrksgl odayı iyi nemlendiriyor musunuz? Belki nem yetersizdir. Bizimde öyleydi çünkü nem makinemizi değiştirdik artık tıkanmıyor
Nehirasu Smnrksgl odanızı nemlendirin bol havalandırın birde kokulu bişe bulundurmayn bu sizin için parfüm yumuşatıcı oda spreyi vs vs birde burun temizliğinde baby-Vac almadysanz şiddetle öneririm tertermz oluyor burunu
3kedili2bebekli Smnrksgl malesef ağlasa da hatta tepinse de temizlemek zorundayız kiş ayinda sürekli evde bir cam açık tutmamaya neme sicakliga dikkat etmeme ve burunları temiz olmasına rağmen şimdi burunlarini yıkadım sabahın 9 u evde çığlık kıyamet koptu ama bu onların rahatı için
evvreka Smnrksgl ben ilk önce görüntüsü güzel bi nemlendirici almıştım ama hiç işe yaramadı. Daha sonra daha büyük aldım aldığımızdan beri hiç tıkanmadı. Eğer imkanınız varsa hemen yarın alıp denersiniz kesinlikle fayda eder