Kızımı bu yıl okula yazdırmıştım uyum problemi vs yaşamadı çabuk alıştı ama huyu çok değişti sanane yaparım gibi bir çok cümleler kuruyor küçük kardeşi oldu üzerine okula başladı iyi gelmediğini düşünmeye başladım ben ve okula göndermiyorum bi on gündür öğretmeni de arayıp hiç neden gelmiyor diye sormadı kızım okulu çok seviyor ama okulda akran zorbalığına uğruyor daha önce post açmıştım burada tek bir tane arkadaşı var diğerleri pek aralarına almıyorlar kızım hep o iyi anlaştığı arkadaşı okula gelmediğinde diğerlerinin peşlerinden koşuyor ama onlar onu takmıyorlar biz bile babasıyla okula almaya mutlu gidemiyoruz 4 yaşın okul için erken olduğunu düşünüp okuldan almaya karar verdik bizde siz olsanız ne yapardınız çalışmıyorum evdeyim küçük bebeğim var birde evde sıkılmasın diye göndermiştim çünkü çok aktif okul yerine tekvando cimlastik tarzı kurslara gönderelim diye düşündüm.
Haftanın belirli günleri belirli saat aralığında bizde başında olacağız daha iyi olur dedim. Ama sorun şu ki okuldan aldığımı kızıma nasıl söyleyeceğim çünkü okulu çok seviyor bugün okul var mı diye soruyor hergün arkadaşına evde süprizler hazırlıyor kâğıtlardan