oznurkurtt iremaydmr 8 ayı biticek aynı durumu yaşıyorum ama ben dişine bağlıyorum diş çıkarma döneminde bu şekilde olurmuş uyanıyor uykuya gecemyor uyumak istemiyor
likeli iremaydmr o ay dişten dolayı uykusuzluk ve iştahsızlık yaşamıştı benim kızım. Dişi patlayınca rahatlamıştı. Ya diştir ya ataktır.
beyazzkuguu iremaydmr şu an kucağımda sallıyorum 8 5 günlük 5.5 aydan beri dii çıkarıyor ve hep böyleyiz ağlayarak uyanıyor ama bu ay daha bir zor geldi bana
oznurkurtt iremaydmr biz anneler için gerçekten zor bir durum bendede aynı ve emziriyorum sürekli emmek istiyor bazen uyanıyor hiç uyumuyor bazen ağlıyor günü gününe uymuyor gerçekten bizimki diş belirtileri erken başladı ama daha yeni attı dişi aşırı zoru var dişinden bi çıksda rahatlasa diyorum dua ediyorum sabahlıyorum ama dirençli olmaya çalşyorum ne kadar yorulsamda işte Annelik inşallah atlatıcaz :)
ecemleyla Bir miktar zeytinyağının içerisine 5 6 tane karanfil koyup 1 gece dolapta beklettim ertesi gün sabah akşam damaklarına sürdüm sürekli huysuz olan bebeğimi rahatlattı eğer dişten kaynaklanıyorsa bir deneyin umarım işe yarar
symbebek iremaydmr tetagil diş tozu var doğal eczaneden alın en azından geceleri yatmadan önce onu sürün gece uykusunu rahatlatsın çok işe yarıyor
dilara6767 Şuan 8 ay lık 23ünde 9 aya giricek 6 dişi var ve çıkmayı bekleyen sayabildiğim 4 5 diş patlamış durumda 1 hafta düzenli uyku varsa 1.5 haftadır uyku 0 toplasan anca 7 8 saat eder benim için belirsiz ağlamalar falan artık gına geldi
iloslos Ben 8 aylıkken aynı başlığı açmıştım gerçekten sabır çekerek geçirdim o günleri. Şimdi 10 aylık oldu ve misler gibi uyuyor geceleri. Sabredin çok az kaldı. Diş dönemi diye böyleymiş 8-9. Ayda. Benimki şimdi 3 diş çıkardı artık rahatız