Asel06_ Bu saat oldu uyuyamadım kızımın odasını düzenlerken bu masadan ne olduğunu çözmediğim bir şey çıktı kızlar bu ne Allah aşkına büyün evi alan talan yaptım başka var mı diye fare mi karma yavrusu mu ne bu ya 😩😩😩😩
mavii_98 Asel06_ böyle birşey buldum bilemedim fareye benziyo çok mu küçük normalde de fotoda mı küçük duruyo
bisusbe_ Asel06_ aaay tikim tuttu ya fareye benziyor değişik bir cins bence evi ilaçlattirin imkanınız varsa
buttercup16 Asel06_ Allahımm rüyalarıma giricek valla anksiyetem azdı o ne öyle evi kibrit çakıp yakardım heralde 🫢
NewMomm1 Asel06_ fare bu yandaki şeyler de dışkısı olması lazım. Ancak öleli baya olmuş gibi kurumuşa benziyor
Asel06_ Masayı kullanmıyorduk pencerenin yanındaydı hep eşim acaba karga yavrusu felan mı dedi olduğumuz yerde çok çatı katındayız ama bilrndim evi ona göre ilaçlayacağım
ozlem_murat Ay fare desem fare değil kuş desem kuş hiç değil ilk kez böyle bir hayvan gördüm üstte kalsın
mavii_98 Asel06_ ay bilemedim yardımcı olayım dedim ama Google attığınız resmi ekleyince bunlar çıkıyo 🥺bir de minikmiş o da minik mi resimde nereyi çektiğiniz de tam belli değil 1 gram fln diyo küçük mü o kadar