Benvekizim Konusu gecdi resimlerini gosterecekdim arkadasima , bakmis bulundum asiri ögurtu oldu bikac kez cikaramadan bos ögurdum ama hissi gitmiyo benim gibi olan varmi merak ediyorum
CaganikoFernandez Benvekizim evet bende de var yumuşakça canlıları ve mantar küf gibi şeyleri görünce de oluyo😬
NewMomm1 Benvekizim keşke açılımını yazsaydınız çoğu kişi bilmez bile. Delikli nesnelere karşı fobidir bu. Yani nasıl geçer bilmiyorum üstte kalsın
cocomelon33 Benvekizim benim var.Fobimi öğrendiğimde uzun süre kendime gelememiştim.Rüyalarımda o delikli el kovalamıştı kaç kere beni ağlayarak uyanıyordum.Mide bulantısı ve kaşıntı da olmuştu ayrıca.İlk öğrendikten sonra bir daha bakmadım o zamanki gibi kötü hissetmiyorum.Ama berbat bir fobi.Bilmeyen merak edip bakmasın.
Madamehappyyyyy NewMomm1 😅O delikler beni delirtiyor direk gözümün önüne geldi ve en çok gördüğüm yer duş başlığı. 🥶🥶
beyazzkuguu cocomelon33 kesinlikle meraktan bakınca olduğunu anlıyor insan zaten bende de aşırı bir kaşıntı oluyor fobi derecesinde değil ama hoşuma gitmiyor şu an yazarken bile saç diplerim kaşındı 😖
Ccyyln Benvekizim ayy ben varım maalesef ya. Kocam saç ekmişti var ya benim için resmen ölüm gibi bir şeydi. Zavallı evde cerrahi bone takıyordu . Her gün yıkaması gerekiyordu ktndi yapamıyordu. Arkadaşından rica etti o geldi yıkadı 2 hafta kadar. Çok zor ya
cocomelon33 Ccyyln eşim de saç ektirmeyi düşünüyor da o sıkıntılı süreç ne kadar sürüyor? Saç ekim reklamları falan çıkınca midem bulanıyor, bayılacak gibi oluyorum her yerim kaşınıyor ,yılandan akrepten korkar gibi öyle şeyler görmekten korkuyorum resmen.
cocomelon33 beyazzkuguu normal hayatta da delikli şeyler görüyorduk illaki ama tam onun fotoğraflarına bakıp da fobim olduğunu öğrenene kadar etkilenmemiştim öyle şeylerden.
LezizeNine Benvekizim az önce tripofobimin olduğunu öğrendim 😂 yani neden bilmiyorum yorumlardan dolayı sanırım googledan girip baktım çilek petek gibi şeyler değil ama insan vücudunda çıkanları görünce midem bulandı ıyy 😂
Ccyyln cocomelon33 maalesef çok uzun sürüyor o süreç. Elimden sonra tüm kafası delik oluyor. 2 hafta öyle kızarık kalıyor. Sonra p iğne izlerinin hepsi kabuk tutuyor, dökülüyor falan. Berbat bir süreç yani.
femay Benvekizim öğürtü değil ama bunu okurken bile vücudumun her yeri karıncalandı. Tüylerim diken diken. Aşağı yorumlara bakmıcam çünkü biri gelip foto atar diye korkuyorum 🥲
cocomelon33 femay evet lütfen bununla ilgili fotoğraf falan atılmasın ya.İlla bakmak isteyen kendi baksın.
Elifdemir1907 Benvekizim evet bakınca tiksinti geliyo mesela bazı insanların limona bazılarının elma şeftali gibi şeylere dokunamaz içi tiksinir böyle titreme gelir ya iğrelti aynen öyle oluyo 🥹 yıllarca anneannem topuk taşı kullanıyordu ona bakarken de için iğreniyordu oda delik delik çok sonradan öğrendim tripofobi olduğunu 😂 yine çok fazla delikli ve delikleri sık yan yana bişey görsem iğrelti geliyo dokunamam bakamam
beyazzkuguu cocomelon33 bence o resimde sorun var normal hayatta da halıda ya da farklı bir desende çok umursamam ama insan elinde olması huylandırıcı
LezizeNine Benvekizim Allah yardımcıları olsun bu korkusu olanların çok zor bir durum ya üzüldüm valla