Azime26 Kızlar acil yardım istıyorum 2 yaşına girdi ve acayip şekilde meme bağımlısı artık çok bunaldım bir tarafım sütün varken emzir diyor bir tarafım yeter artık diyor. Misafirlerin yanında bile meme diye ağlıyor defalarca günce kaç kere emdiğini sayamam o kadar çok . Birde memeden başka bir şekilde uyumuyor bu şekilde olup meme bıraktıran var mı ve hangi yöntemlerle bıraktırdınız nasıl uyumaya alıştırdınız yardım lütfen 😔
Merve9293 Azime26 bantla kararlılıkla bıraktırabilirsiniz illa ki aglayacak ama dayanacaksınız mecburen emin olun uykusuda yeme düzeni de cook fark edecek. Pıspıslayarak kucagımda smdi yatakta yanına uzanarak uyutuyorum.
kaldera8 Azime26 1 yaşız memeden kesmem ama uyuma kısmı bizde de var burda bekleyip tavsiyeler varsa göreyim bende :)
melektpcu Benimde 10 aylık kızım aynı durumdayız, gece ayrılmıyor gündüz de aynı, bıraktırmak istemiyorum çok erken ama ameliyat olmam gerekiyor ciddi bir ameliyat o yüzden bıraktırmam lazım 10 gün içerisin bende bekleyeyim tavsiyeleri