berfincicekk Kızlar oğlum daha 34 günlük ve doğduğundan beri cildi böyle doktor da gördü sadece bebe yağı önerdi ama bi işe yaramıyor. Kafasında da beyaz beyaz kurulanma ve soyulma başladı nedir bu?
melisaiscn berfincicekk ilk zamanlar bnm oğlumdada vardı bu kadar fazla değildi ama snra geçti siz yinede bi sağlık ocağına götürün nolur nolmaz
nursnmh berfincicekk oy kıyamam En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah rabbim şifa versin. Nedenini bilmiyorum ama. Acaba sütünüz alerji yapmış olabilir mi bu durum çok görülüyor
Ecem__ berfincicekk canim o soyulma normal benim oglumda dogdugunda cildi soyuluyordu 2 aylikti falan tamamen gecti yeni dogan bebeklerde oluyor
balbadem48 berfincicekk kızım doğduğunda da bacakları böyledi kendiliğinden geçti kafasındakiler de konak olabilir mi
Prensesannesi0910 Kafasında ki konak neredeyse bütün bebeklerde olur duş sırasında tarayın saçlarını vücudunu bilmiyorum
berfincicekk nursnmh hiçbir fikrim yok ama doğduğundan beri böyle sadece daha kırmızıydı suan beyazlaştı ve aşırı kuru cildi
berfincicekk balbadem48 kafasındakiler konak evet ama bacakları elleri böyle olunca kafadakiler falan egzama mı acaba dedim
Aklimideliricem berfincicekk sanmıyorum bu üşümeyle felan alakalı galiba bende şimdi Google’dan baktım da biraz normal diyolar ama Doktorun görüp değerlendirmesi gerekiyomuş yinede
balbadem48 berfincicekk yok değildir saçlarını duştan önce tersine doğru tarayın azıcık hakiki zeytinyağı var ise kafasına sürebilirsiniz pamuk yardımıyla bize doktorumuz söylemişti çok şükür geçti gitti bacakları da böyleydi kızımın fotosu olsa da bulsam size benve endişelenecek bir durum yok ama siz annesisiniz içiniz rahat etmeyecekse kontrolde doktoruna sorun
Ecem__ berfincicekk canim o goruntu bebekler usuyunce oluyor cocuk doktoruna goster eger onemli degil derse icin rahat olsun benim oglumun bacagi usuyunce o sekilde olmustu ama kisa sureli bidaha hic olmadi ..bende cok kafaya takarim herseyi doktor birseyi yok diyorsa yoktur canim
[silindi] berfincicekk vucudu alerji sebebi ile degil alerjik olunca bu sekilde olmuyor bebisiniz mermer cilt oyuzden bu sekilde
dogu2608 berfincicekk benimde oğlumun böyleydi doktor da hiç bir şey demedi. Şu an 4,5 aylık hala arada özellikle duşta, üst değiştirirken oluyor. Konak içinde duşta saçları şampuanlıyken geriye doğru tarayın geçiyor.
Rika berfincicekk cocuk doktoru+cocuk kardiyoloji gorsun. Mermer cilt goruntusu bu kalp hastasi cocuklarda solunum yetersizliginde oluyor
Rika berfincicekk benim oglum 4 yasinda. Kalpte ufurum var. Cok iyi doktorlara goturdum. Ben cok korkmustum onda da mermer gibi cilt oluyordu, ama bu attiginiz resmin onda 1 i degildi. Cocuk doktoru ilgilenmek istememis