Balevlatlar123 Kafayi yiyecegim kizlar bebegim 3 aylik 2. Adetim bu gecen ayin 18inde olmustum ama ayin 20si oldu tik yok nolur hamile degilsiniz diyin bana dogumdan once adetleeim gunu gununu sasmazdi duzenliydi 2 gun gecti emziriyorim hamile degilimdir dimi kondom ile korunuyorduk😢😢
deletedmom4842 Balevlatlar123 Ben son Eylül’de oldum hala olmadım öleyim o zaman 😂 Gidip kan verdin eğer şüpheleniyorsanız kan verin
Thesra Balevlatlar123 Biz hamile değilsin değince olmıyacakmısın canım🤭 Evham yapma kendine test al yada sağlık ocağına gidip kan testi yaptır sende rahatla içinde rahatlsın bazen stresten olmuyor çünkü
Balevlatlar123 Yasemin_Tahir-Mete zaten sogum yaptigim gibi hamile kalmistim buyugu 1.5 yasinda kucugu 3 aylik yine oyle olmasin kaldkramam😔
Yasemin_Tahir-Mete Balevlatlar123 zor bakmak küçük oldukları için inşallah öyle bişey yoktur keşke 40 çıktıktan sonra spiral taktirsaydin
Pnrdnzysfars Dogumdan sonra ilk bi kaci düzensiz oluyor benim ilki 3 aylikken oldu ayin 6 sinda ikincisi diger ayin 21 inde oldu onun icin oluyor öyle düzensizlikler merak etme canm
Aselzade Benim kızımda 3 aylık sadece 1 keren adet oldum, hatta adet değil az biraz kanamam olmustu o kadar 🙈 1 yıla kadar normalmis
2707 Balevlatlar123 en zararsızı en yüksek koruması olan o. Riske atmak istemiyorsanız deneyin derim hamile kalmaktan mı daha çok korkarsınız yoksa 5 dakika spiralden mi ben taktırdık hiç acımadı sizin de acımayacak belki
deletedmom4842 Balevlatlar123 Gebelik testi yapabilirsin ama yanılma payı var onun İçin kan vermek daha mantıklı