Rumuz_13 Kızlar bu müge anlı yada zuhal topal kadir ezildi vs falan bu programlara katılan yada çevrenizde katılanlar duyanlar var mı arka planları nasıl oluyor çok merak ettim kurgu mu onu yap de falan müge anlıda olacağını sanmıyorum da merak ettim
aslananne27 Rumuz_13 Müge anlıda kurgu zannetmıyorum bana çok ciddi bi ortam gibi gelıyor ama zuhal topal kadir ezildi falan olabilir laylaylomlar biraz 😐
Temizlikperisi Rumuz_13 benim kuzen çıkmıştı Yusuf kavuk aranıyordu meğersem bizim kuzenin sevgilisiymiş derya çıkmıştı hiç sevmem yani o kuzenleri halamı müge anlı da
Mommyhann Rumuz_13 müge anlıda bizim 2 kere farklı komşumuz cıktı hatta bitane dosya seneler önce karşı komşumuzdu ve evet gercek hersey diğerlerini bilmiyorum 😂
aslananne27 Temizlikperisi aaaa Yusuf kavuk Cinayeti izledim o bölümleri derya senin kuzeninmi noldu onlar sevgilisi o adam cezaevine girdi derya da girdi dime ne kadar hapis aldılar
Temizlikperisi aslananne27 derya 6ay yatı çıktı kız biz 20 senedir konuşmuyoruz maalesef derya kuzenim
aslananne27 Beybisii_ evet ikiside girdi ama ne kadar aldılar Bnde hatırlamıyorum kacırmısım Oray’ı Allah’ın cezaları adamdan ne istediniz sevgiliyseniz defolup gidin gencecik adamı niye oldurdunuz
Mommyhann Dedektifgadget fatma diye bi kadın soyadını hatırlamıyoeum ben cok kücüktm o zaman 6 sınıfa gidiyodum 😂
aslananne27 Temizlikperisi bizde öyle üzülmüştük izlediğimizde bı çocuğu arkasında kaldı insanları anlamıyorum oldurmek çözüm olmuş git kardeşim konuş bu kızla ılıskım var de kapansın konu öldürmek nedir