dilara6767 3 4 senedir 11 kullanıyorum memnunum sadece hafıza sorunu yaşamak istemiyorum dersen yüksek olanı tercih et 64 var bende ekstra alan alıyorum parayla ama yakında bende değiştiricem 16 ya geçmeyi düşünüyorum
Deletedmom_120 Palmiye1 evet güzel ama ben mesleğim dolayısıyla telefonumda fazla evrak dosya vb şeyler var o yüzden 11’de yer sorunu yaşadığım için değiştirdim yoksa çok memnundum tek tavsiyem 11 alacaksanız gb yüksek olanı tercih edin
femay SweetMom__ yeminle aldıkları gün başladılar iphone neymiş bu çöp telefonları mı kullanıyorsunuz falan diye dalgaya 😁😁 yılmadım ben ioscuyum yine de 😁
SweetMom__ femay yani beğenmiyorum ama bedava verseler hayır demem çünkü bende 2 telefon kullanıyorum yeri geliyor biri fotoğraf çekimi diğer normal günlük😅
dilara6767 tomvejerry çünkü öyle söylememin sebebi benim küçükler çakma kabloyu bozunca 2 gün idare edebildim çareyi orijinal alınca fark ettim eskisinden daha hızlı sarj olmaya başlamıştı 😁
AnnaGloria Palmiye1 ıphone 11 kullanıyorum android sevmiyorsanız alın bence güncellemesi yok diyorlar ama valla guncelleme devam ediyor
ipeksiiimom Palmiye1 hala iPhone 8 plus kullanan ben😂 yeni alsam esim S24 ultra alırım diyor ben de iPhone istiyorum kabul etmiyor o yüzden bundan devam