ozduru Selam anneler, yakında ek gıdaya başlıcam ama nasıl ne şekilde olacak çok karmaşa içindeyim. Bebeğim çok huysuz nasıl hazırlık yapıcam kendime bile yemek yapamıyorum. Tecrübeli anneler ne yaptınız nasıl başladınız yardım edin
Hurremsultan1 ozduru ay ben ek gıdayı hiç sevmedim ya çok telaş yapmıştım hala daha öyle 7 buçuk aylık olduk ne yapcamı bilemiyorum yemiyo zaten de
linosunannesiiii ozduru bende şurda bekliyim mesela sebzeleri haşlarken kabuklarını soyup suya koyacağız demi
mervebb ozduru panik yapmanıza gerek yok 1 yasındayız biz 5 aylikken tadimlara basladik bizim doktorumuz oyle 3 gun kurali falan demimisti ilk once buharda pattaesi yada havucu ogun ne vericeksem ne deneticeksem guzelce hasliyordum daha sonra catalla ezip veeiyordum cok zorlanir öğürürsede ustelemiyordum tika basa doyucak diye bisey yok sadece tadıyor eger bebek durmuyosa haslayip dolaba koyup ertesi gun az isitip pure halindede verbeilirsin
Serifealya Püre verebilirsiniz yada yediğiniz yemeklerde de verebilirsiniz ben kızıma hep öyle yapardım diğer türlü yemeklerden yemezdi
bianneo ozduru of bizim de 2 hafta kaldı geriliyorum ne vereceğim nasıl olacak blw hemen yapılıyor mu kabız olur mu zaten alerjisi var