8 ay 4 günlük.İlki üstten biri alttan geçen hafta ard arda iki disimiz çıktı.Niye dişimiz diyorsam 😂 Neyse işte.Geri geri sürünüyor bıraksak evi tavaf eder, kanepenin altına kaçıyor kafası girmeyince çığlık atıyor.Benimki az biraz mızmız bir oğlan sanırım herşeye ağlıyor.Ayakta durmak istiyor.Arada adım da atıyor.Ama kızlar benim oğlum hâlâ tam olarak oturamiyor.30 sn 1 dk sonra devriliyor.Bu normal mi ya ? 2 buçuk aylıktan beri anne der tabii bilinçsiz ya da bilemiyorum ama sıkışınca özellikle net bir şekilde annnnneeeeeğğğ diyor.Teyze diyor baya anlaşılır gibi , dedeede, bababababa gibi babildamalar var
Ek gida ise maalesef pek işler yolunda değil.Yani yoğurt sevmiyor.Dudaklaerini kapatıp büzüyor çoğu zaman bişey istemediginde.Bu sabah ek gıda analigi yapayım dedim mücver yaptım yok anam mıncıklayıp şaaap diye yere yapıştırdı her seferinde.Çorbalar yaptım eh işte suyundan kandirmayla falan içiyor bir iki kaşık.Ekmek çok sever.Ha bı de yanımızda uyuyordu, uyku düzeni dişle beraber darmaduman oldu.Dun gece yatağını ayırdım, anne yani besigin kademesini düşürüp yanıma aldım.Epey ağladı ve 3 ye zar zor uyudu.Emzik yapmıştı beni.Afff kısacası diyeceğim de epey uzun oldu, sonuç olarak bizim gelisimimiz bu şekilde.Oturma konusunu unutmayın onu bı cevaplayın güzel analar ?