sananedallama Koltukları nasıl silebilirim ayriyeten yatak başlığım leş gibi olmuş toz bağlamış kadifemsi bişey nasıl gidecek o tozlar rengi kremden siyah olmuş
uykusuzanne__ sananedallama sıcak suya bir tane bulaşık tableti atıyorum ayriyeten leke çıkarıcı sıkıp güzelce siliyorum
amazontuba sananedallama deterjanlı su yapıp küçük bi tencere kapağına silme bezini bağlayın öyle silin güzel çıkarıyo. Suyunuz sıcak olsun bi de bez renk vermeyen bişey olsun
Butterfly22 sananedallama bulaşık tableti ve parlatıcısı sıcak suya koyup öyle siliyorum küçük tencere kapağına havlu bağlayıpta leke çıkarıcı da sıkıyorum tertemiz oluyor kolay gelsin yada uğraşmayıp yıkama çağırın daha iyi olur
Duyulurum sananedallama önce süpürmeniz lazım. Elektrikli süpürgeyle, varsa koltuk süpürme başlığını takıp tozunu çekmeniz lazım sonra silin. Yoksa temizlenmez sadece silmeyle
sananedallama uykusuzanne__ İyice sıvamaz dimi çok tozlu çünkü rengi siyah olmuş neden temizlemedin demeyin kocam sildirmedi sıvanır diye
Acilinbengeldim sananedallama başlığı çıkarabilme şansınız varsa ilk önce ucu fırçalı süpürgeyle çektirin daha sonra başlığı yere dayayıp temizleyin dicem ama çıkıyor mu hiç bilmiyorum aklıma böyle bir şey geldi
amazontuba sananedallama ben beyaz sabun ya da bulaşık tableti yapıyorum o biraz size kalmış deterjan seçeneği
_Lavinya sananedallama Arap sabunu veya beyaz sabun kullanabilirsiniz. Ayrıca bez yerine de örgü lif tercih edebilirsiniz. Çok iyi leke çıkarıyor.