efeninannesi__ Kızlar bu işlemi bilen yada yaptiran çevresinden duyan varmı acaba gerçekten işe yarıyor mu 😕❓📍
Brcozll efeninannesi__ kavitasyon yağları yakıyor canım ben yıllar önce yaptırmıştım göbek yağlarım için memnunda kaldım diyette yapınca daha güzel sonuç veriyor hem zayıflayıp hem sıkılaşıyorsun
ayisit efeninannesi__ işlem işe yarıyor ancak diyet yapmalısınız. Parçalanan yağların vücuttan atılması için de bol su tüketmeniz gerekir. Nasılsa yağlarım eriyor inceldim diye düşünüp yemeği abartmayın.
efeninannesi__ Sıkılaşma işlemi kilo verme değil de hani kilo verince oluşan sarkmaları bir nebze de olsa toparlama işlemi
efeninannesi__ Brcozll gerçekten mi ya bu hafta baslicam da kararsızım pilatese de yazıldım bakalım ikidi bir arada ise yaricakmi
Brcozll efeninannesi__ ikisi bir çok iyi bence güzel sonuç alırsın iyi yapmışsın benimde imkanım olsa boş zamanım hiç düşünmem ama biraz daha büyümemiz lazım
efeninannesi__ Akşamları gideceğim babası bakacak emzirdikten sonra 3 saat zamanım var eve de yakın olunca haftada iki gün kavitasyon 3 günde plates diye düşündüm
efeninannesi__ Zaten hâli hazırda diyet yapıyorum iki aydır oda desteklesin belki incelmeme katkı sağlar diye yazıldım açıkçası çok su içen biriyim bu arada
ayisit efeninannesi__ emzirmiyorsanız herhangi bir hastalığınız yoksa 1,5-2 ay içinde sonuç alırsınız diye düşünüyorum o zaman.
efeninannesi__ Aslında çok bir kilom yok ama sıkılaşmak için bütün tuşlara aynı anda basıyorum açıkçası yürüyüş plates diyet elimden ne geliyorsa bu yaza istediğim fiziğe ulaşmak çabam
ayisit efeninannesi__ yani ben güzellik uzmanlığı eğitimi aldığımda yapılmaz dediler ama doktorunuz sorun görmediyse yapılabilir.
efeninannesi__ ayisit bebeğim 18 aylık şuan geçen kontrole gittiğimizde sordum hatta bende ibs (huzursuz bağırsak sendromu)var bir sorun olmaz yaptırabilirsiniz demişti