uykusuzanne__ Lütfen çözüm önerisi olan var mı krize girecek kadar öksürüyor öksürük şurubu verdim hiç faydası olmadı başka ne vere bilirim pekmez verdim o da fayda etmedi
Nacafa uykusuzanne__ hastaneye niye gitmediniz. Şu an ianılmaz bir zatürre salgına var zaten ilçe kullanmadan da geçmiyor
yorgunanne__ uykusuzanne__ bal denediniz mi birde bir balkona falan çıkarın temiz hava alsın kızım krize girdiği zamanlar çıkarıyorum bi tık iyi geliyor
uykusuzanne__ yorgunanne__ çıkardım da hiç fayda etmiyor soğuk daha çok öksürtüyor balı vermedim nasıl vericem
merkursavascisi_06 uykusuzanne__ soğan rendeleyip suyunu sıkıp onu bal ile karıştırıp yedirin biraz açılıyo insan.
timur58tmr uykusuzanne__ cevizin içindeki zarını alın suyu kaynatıp içine atın 15 dk dinlensin çocuğunuza verebilirsiniz hemen öksürüğü kesiyor ben iki oğlu ada kullanıyorum
yasee01 uykusuzanne__ evet corek otunu iyice ezin balla karıştırıp verin ezmeseniz de olur belki ağzına tane gelir yemek istemez diye dedim ben ezmeden veriyorum