Milandmrc Merhaba kızım 15 günlük ve pişik kremi genitaldeki dudakların arasında birikmiş biraz kurumuş önerisi olan
Laayla Milandmrc Anneden geçen bi akıntıymış o düzeliyor zamanlar her kakadan sonra poposunu yıkayın daha hızlı geçiyor
Nazliprensesinannesi Milandmrc o pisik kremi degil akinti cnm karnimizdayken olusuyor bizim hormonlarimizla alakali...benim dr um ilik suya batirdigin temiz pamukla yavas yavas zarar vermeden temizle yoksa yapisiklik yada enfeksiyon falan olur demisti hatta ben emin olamamistim bikac kez kontrole gittigimizde orayida kontrol edip hala temizlenmemis bunu temizle mutlaka diyip uyarmisti bende cevremde kiz annesi olan arkadaslarima sordum onlarda temizlemis hatta araatirdim temizlemeyen birinin bebegi enfeksiyon olmus sonda falan takilmis bi suru sey eee dr umda temizle diyorsa temizlemem gerekiyor diip temizlemistim ve hic bi sorunla karsilasmadim şükür şu anda kizim 10 aylik ama ben yinede kafani karistirmak istemem sen bilirsin cnm bazi annelerde tam tersi temizlenmemesi gerektigini dusunuyor ama benim dr um dalında başarili bir uzman cocuk dr u o nedenle ben onu dinledim acikcasi 😌
KbrUmayAda Zeytinyağı sürüyorum ben her alt almada, krem ister istemez arasında kalıyo ve temizlerken o bölgeyi ayırmak durumunda kalıyorsun, zeytinyağı hem doğal hem de kalıntı bırakmıyor
Zulubik Milandmrc anneden geçen ostrojen hormonundan olan vajinal akıntı. Islak pamukla hafifçe siliyorum
Babe Milandmrc Doktorum temizlemekten imtina etme demisti,nasil temizlemem gerektigini de soylemisti.