minikkus434 19 aylık kızım ağzına tek lokma sürmüyor hiç bir şey yediremiyorum sizlerin ki de böylemi nasıl yediricem bilmiyorum telefon tablet televizyon böyle şeyler le asla kanmaz oynayarak da yemiyor ağzını hiçbir şekilde açmıyor
minikkus434 MerveH_ hayır emmiyor hiçbir şey yediremiyorum şehirmdışındayım uyku düzeni filan hep bozuldu
MerveH_ minikkus434 gunduz emiyodur ama ben Dr sormuştum yemiyo dedim anne sütü doyuruyor olabilir dedi kilosu iyiyse üzülme ama uyku düzeni de bozuk olunca zor belki dişler geliyodur
MerveH_ minikkus434 hay Allah dişler mi acaba kimisi dis çıkarırken ates iştahsızlık sgri yaparmış çok bi Dr danis canim öyle olmaz Allah korusun sagliginj etkiler ufacık yavru zaten
minikkus434 MerveH_ balık yağı filan kulanıyorum ben biraz araştırdım psikolojik de Ola bilir yazıyordu anne baba ayrı ise iştahsızlık Ola bilir yazıyordu bide şehir dışında mikrop kaptı antibiyotik filan kullandık dişte Ola bilir
minikkus434 MerveH_ vallahi değil çok zararlı biliyorum ama yeterki yesin die salam suçuk aldım inşallah daha uyur gece geç yattı artık bir evime döne bilseydim iti olurdu
MerveH_ minikkus434 valla zararlı ama oğlum 3 aysinda hiç kahvalti etmiyo bende yesin DİE veririm zararlı ama