selmaercan Bebeğim beş buçuk aylık oldu ara ara yürütece bindiriyorum 20 dk 20 dk ama korkuyorum bişey olur mu diye sizce kızlar birşey olur mu
sedakaya53 selmaercan bende o aylarda başlamıştım . Tabiki bişey olmaz diyemem ama oğlumda olmadı kademeli yurutec almıstım . Boyun gore ayarlıyodum . Parmakucuna basmaması ıcın cok sukur. Basmadıda az az bindirmiştim adım atmayı kavraması için
elisa2705 selmaercan Cok erken bence ya 9.5 aylıkken koymustum ben oda artık kalkmak isteyip ağlıyordu o yüzden
dalpsmom selmaercan parmak ucunda yürümeye meyilli oluyorlar, imkanınız varsa yürüme arkadaşı edinin bence daha çabuk kavrıyorlar yürümeyi, müzikleri ile de motive oluyorlar ☺️
sevbat Yürüme arkadaşında kolları omuzlardan dümdüz kalıyor tam tutamıyor o yüzden yurutec mi alsam diyorum annemdeki yurutece biniyor yürüyor ama bi süre sonra yemeye çalışıyor dislerden dolayı napmalıyım bende bilmiyorum 5.5 aylık
zumrut80 sevbat yürüteç dediğiniz örümcek mi ? Yoksa yürümesine yardımcı olan yürüteçler için çok erken daha
Yigit_Yagiz_Moms selmaercan evet tehlikeli. Benim oğlum birkaç kez düştü bende attım çöpe. Bu arada ben 9 aylıkken koymuştum siz çok erken koymuşsunuz
Oznurkk selmaercan benim ilk kızım da ikinci kızım da tek yurutecle yol aldılar. Şükür hiçbir şey olmadı. Hiç devrilmedi hiç parmak ucunda yürümediler hiç ev kazası yaşamadık. İlk kızım 1 yaşından sonra desteksiz yürüdü ikinci daha 9 aylık. Yürüme arkadaşı kadar saçma bir şey bilmiyorum. Yürüme arkadaşına çocuğu koyunca sende onu tutup yürüyeceksin tek bırakamazsın ki öyleyse yürüme arkadaşına ne gerek var kendim tutup yurutuyorsam ?
defnesmom3 selmaercan bende öyle yaptım sadece işim olduğu zaman koydum yürütece uzun süreli durmadı üç kademeli almıştım ayağı yere tam basan kademede kullandım hiçbir şey olmadı uzun süreli kullanırsan sorun olur kısa sürede bir durum olacağını düşünmüyorum
zumrut80 sevbat örümcekten bişey olacagını düşünmüyorum. Benim kızımda beş aylık altıncınaya doğru bende az az koymayı düşünüyorum örümceğe