ElvisDemir-moms Arkadaşımın bebeği için endişelenirken bian kendi bebeğime takıldım🤦🏼♀️ 6 aylık oldu arka bıngıldağı hala yumuşak aylık kontrol ettiriyorum ama hiç bir doktor birşey görmedi korktum hemen bi randevu aldım ama yaşayan var mı
rumeysa67744 ElvisDemir-moms sanırım 6. Aydan sonra kapanması gerek.. benim oğlum 9 aylık üst bıngıldak hâlâ doğduğu gibiymis d vitamini 2 veriyordum 3 e çıkardı sağlık ocağındaki hemşire gecen ay ama yine hala aynı
Tubiyl1 ElvisDemir-moms 5 aylıkken kontrole götürmüştüm kapanmış söylediler mi dedi. Sonra görümcemle paylaşınca bu durumu bir yaşına kadar vs diye konuştuk baktım bu sefer de bu tuhafıma gitti halbuki 35 haftalıkken doğum yapmıştım. Cuma günü kontrolü var soracağım tekrardan. Benim duyduğum bir yaşına kadar normalmiş kapanmaması
kaysi_cicegi ElvisDemir-moms benim oğlum da 20 aylık ön bıngıldağı kapanmadı hala doktora götürdüm iki yaşına kadar beklememizi söyledi d vitamini 2 ya da 3 fıs veriyorum
ElvisDemir-moms rumeysa67744 internette hep 3 ayda kapanlı gibi şeyler okudum bir korktum ya tek bir yerde 5.ayı bulabiliyor diyo. Ama dün 6aylık olduk elliyorum yumuşak. Sizinde mi yumuşak hala🤦🏼♀️
mysozclk rumeysa67744 standart 3 damla aslında neden 2 verdiniz bana da hemsıre 5 damla ver dedi çocuk dokturuma gıttım danışmaya vermedim 5 damla iyi yapmıssın ne 2 ne 5 olması gereken 3 hatya sürekli aynı şeyi yapıyorlar kac kere yazı gonderdık bu konu hakkında dedı doktor cag kasıgı ıle verıyorum ben 4 damla ama 1 damlası kalıyor doktor o sekilde olur dedı ona
ElvisDemir-moms Tubiyl1 ön için evet 1 yaşına kadar normal diyorlarda arka içinde çyle mi ki bi kaç doktoru dinledim az önce youtubedan 3 ay diyorlar hep
Tubiyl1 ElvisDemir-moms valla ben öyle şeyle hiç denk gelmedim çevrem de hep bir yaşa kadar ideal diye duydum
ElvisDemir-moms kaysi_cicegi maksimum 24 ay diyorlar sanırım onun içinde 24 ayı geçerse takip ediyorlar 🤦🏼♀️ ay kendimize dert aramıyoruzdur inşallah boşuna panikliyoruzdur
Tubiyl1 ElvisDemir-moms valla bana hamilelikte yüklendi takıntılı biri olduğumu anladım. Normalde çevremdekiler cok galesiz olduğumu söylerdi 😂
rumeysa67744 mysozclk önce 5 verdim yoğun bakımda yattığı için erken doğduğu için ordaki hemşire bu şekilde devam et dedi daha sonra başka bir doktora gittim yaz ayındayız iki ver dedi sağlık ocağı yine 5 dedi en son geçen hafta gittim kontrol için 2 damla dedi. Ama hala bıngıldak çok açık ne yapayım bilemedim bazen 5 bazen 2 veriyorum