yrek Merhaba kızlar bebeğim 1 aylık ilk doğdugunda hastanede memeyi alamadığı için ebe emzik aldırmıştı. Haliyle emziğe çok alıştık sürekli ağzında bunu yaşayan var mı bir sorun yaşar mıyız
karaniremm yrek ani ölüm oranını düşürüyor emzik özellikle yeni doğanda bi zararını görmesin aksine seni emzik gibi kullanmaktan vazgecer mis gibi valla 😀
imaddesi yrek bekimki 6. Ayında bıraktı. Çok üzgünüm keşke devam etseydi emziğe. Ben emzik oldum şimdi😭
Gldekpnci yrek seni emzik gibi kullanmaz onu kullanır emzık 2. Anne gibidir benım oğlumda aynıydı 17 aylık suan sadece uyuma aşamasında istiyo sonra atıyo
yrek imaddesi emzik kullandığı için şanslıymışım bilmiyordum 🥹 bazen memeyi aldıktan sonra bi süre sonra sinir yapıp almak istemiyor bende emzikten dolayı sorun yaşıyoruz düşüncesiyle üzülüyordum meme reddi olur mu diye
imaddesi yrek sütün tazyikli mi geliyor.? Bazen tazyikli süt geldiği zaman bebek emmek istemeyebilir. Yatarak emzirmeyi veya geriye yaslanarak emzirmeyi deneyebilirsin. meme reddinde bebek memeye hiç gelmiyor
nesizade05 yrek memenizi tutmak istemediği zaman genelde gazı vardır gazını çıkarıp tekrar deneyin bana öyle söylemişlerdi
yrek imaddesi yok sütüm normal geliyor ama neden böyle yapıyor anlamıyorum. Normal emiyor emiyor bir anda memeyi alamamaya başlıyor ve ağlıyor
yrek rana0234 ben tek mi emzik denedim onu da tuttu bu aventin ultra air gece emziği diye geçiyor deneyebilirsiniz