asaletsoydangelir Kizlar bu aralar şifayı kaptık çocuklar iyileşti ama bu öksürük geçmedi bı türlü geceleri sıkıntı ya acil bir öneri veririmisiniz
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Kirli koyun yünü koyuyorum sırtına uyurken. Ayva pişirip yediriyorum. Kozalak pekmezi içiriyorum. Burnunun tıkalı olmaması lazım, O yüzden fizyolojik serumu dolaba koyuyorum. Gece uyurken soğuk hava veriyorum.
Tatlican asaletsoydangelir Alarjik oluyor ozellikle geceyse alarjik evde camasir kurutmayin Kokulu derjanlar oda parfumleri bunlari kullanmayin Bide evin ısısı ayni kalmaliymis mesela gece 20 gunduz 23 degil hep ayni olmaliymis
Meri-Mel asaletsoydangelir @Cicektebenimcicekligunlerde arkadaşın dediği gibi bunları yapıyorum artı olarak zencefillli bal 1 yaştan büyük ise ,bir de ıhlamur iciriyorum .odasıni sık havalandıriyorum geçmiş olsun canım
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Merhaba canım nebülizatörün içine koyduğun ilacı eczaneden reçetesiz alabiliyor musun?
asaletsoydangelir Meri-Mel çok teşekkür ederim 🌸 büyükler 5 ve 3 yasindalar koyin yunu nerden alacağım @Cicektebenimcicekligunlerde
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Köyden getittirdim ben, hayvancılarda olur. Trendyolda da satılıyor.
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve Serum fizyolojik koyuyorum ben içine burun açıcı olarak satılıyor. İlac degil.
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde bizimkilere bir sorayım bulurlar inşallah 🌸 Gece çok tutuyor dediklerin var evde iyilestiler diye vermedim ben
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Burnunu temiz tutmaya calışiyorum. Bide uyuyunca verebiliyorum sadece, Şimdi bekliyorum uyusunlar iyice sırtlarına koyayım buhar vereyim diye büyük biraz tıkalı gibi.. Pekmezi cay niyetine veriyorum küçüğe kahvaltıda özeniyor.
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Benim köyde var 3 tane getirmedim. Ona yer bulması,yıkaması zor
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde ben böyle bir illet görmedim nasıl inatçı çıktı bu hastalık mahvolduk kizim oksururken küstü üstüme ilk defa 🥲 Erkekler desen öksürmekten kıpkırmızı oluyorlar içim yanıyor ya Sanki hiç bir şey işe yaramıyor
asaletsoydangelir Tatlican alerjik değil hasta olduktan sonra gece oluyor bu durum Evet parfüm vs kullanıyorum ama odalarına sıkmıyorum evin ıssısi iyi de ya tamamen iylesmedigi için böyle yada dediğiniz gibidir