birceylul Kızlar 3 ay 27 günlük bebeğim ama bir anda tüm uyku düzeni allak bullak oldu 4. Aya girmeden başlar mı bu atak dönemi başka bi sebep mi aramalıyım altında çocuk bi anda 360 derece döndü 1 haftadır perişan oldum artık
buttercup16 birceylul 3 ay 14 gün bizimde uyku düzeni kalmadı bi kaç gündür huysuz aksi kucaktan inince basıyor çığlığı galiba geliyor gelmekte olan bende erken diye düşünmüştüm ama galiba 4. Ayın etkisi
ByAslan birceylul 4 ay 10 günlük bizim tam 4 te başladı meme bile emmedi sıkmadım düzelir dedim tam düzeldi tekrar huzursuz oldu snra bi baktım 2 tane diş çıkarmış arada 😂
Deletedmom_216 birceylul nerdeuse 4 aylik olmus zaten canim, bi kac gun gec de olabilir erken de. Bize mesela 8. Ay atagi bi kac gun oncesinde vurdu hala daha uyku sorunlarıyla uğraşiuorum. 1 hafta felan oldu🤦🏻♀️
pmbegkbrugktrk ByAslan aaaa aynı biz ve biz o arada rotavirüs gecridik hepsi üst üste geldi aşı tek doz olduğumuz halde 🥺🥺🥺
birceylul crn685_ benim kızım 3630 doğdu şuan 6100 falan yarın kontrol var bakalım doktor ne dicek unutmazsam yazarım
suzancvl Benm kızımda 4aylık ama elini çok ağzına götürüyor herseyi ağzına götürmek istiyor diş belirtileri mi
birceylul suzancvl yazmışsınız 5600 diye yeni gördüm benim kızımda geçen ay kontrolünde 5700 dü 400 gr falan aldı bu ay umarım boya vermiştir çünkü zaten mamayla besleniyor
cinarasl Biz de 4 ay 8 günlüğüz böyle birşey yok ya uyumak istememe uykusu olduğu halde uyutmaya çalışırken resmen çığlık çığlığa ağlıyor geceleri desende öyle 4.ay atağı bizi vuruyor bence 😂