Alinaa97 Kızlar bu sıra inanılmaz iştah artışım var, 58 kg yim, normal kilom 52-53 civarı gider gelir. Diyete giremiyorum spor yapacak vaktim yok. İştah kapatıcı bi tavsiyesiniz kapsül çay , kahve vs. Var mı deneyimlediğiniz?
Minigiimm_ Minigiimm_ aslında ben trendyoldan nbi kahve aldım .Normal zamanda su tüketen bri asla değilimdir.Kahveyi kullandım tok tutucu özelliği varmış kahvaltıdan yarım saat önce içilmeliymiş.1 hafta içtim .Yorumlarda ise çok sussatıgı yazıyordu bende bir gram su ihtiyacı yoktu.Evet tok tutuyordu.Bir yandan benimde irademle alakalıydı ben tok tutmasından ziyade zayıflamak için aldım.Bir hafta kullandım .Sonrasında böbreklerimde ciddi ağrı olunca acile gittim şükür temiz çıktı kahveden olabilme ihtimalını düşünerekden içmeyi bıraktım.Yeşil çay tükettmeye başladım günde 3 fincan oda bi halta yaramadı😂evlenmeden önce yeşil çayı uyku yapsın diye içerdim su gibi zayflardim şimdi nafile 😁😂😂
papatyam39_ Alinaa97 son zamanlarda çoğu kişi çay ve kahvelerden tüketiyorlar baya da kilo veriyorlar Uzak durun derim iki üçtür haberlerde karşıma çıktı ölüme kadar giden olmuş Yine de siz bilirsiniz kendi fikrimi söylemek istedim sonuçta sağlık herşeyden önemli 🥰
Minigiimm_ Alinaa97 yemiyorum ama yine zayıflayamıyorum.Anlam veremiyorum aslında çok külolu biride değilim.Evlendiğimde 55 dim en son 77 idim eski halime kıyasla bu kilom çokmuş gibi geliyor.Ben bacaklardan vermek istiyorum başka bir problemim yok aslında
aseladaaa Kan değerlerinize baktırdınız mı bi yakınım ekmeği kestiği halde kilo almişti tiroidden dolayı