Gzd3264 Kızlar bir arkadaşıma almak istiyorum da doğum günü için fiyat bilgisi olan varmı ? Yada yeni fikir verebilcek olan varsa o da olur kapalı ve hamiş kendisi benim en yakınım 🌸
selamunkavlen Gzd3264 altın fiyatı bence onlar . Ben yeni gümüş ayyıldız kolye aldım zinciri 50 cm 400 tl .
Gzd3264 selamunkavlen hımm yani bencede gümüş alt tarafı çok pahalı geldi banada kızının ismiyle almak istiyorum bende 700-800 dür o zaman tahminen
selamunkavlen Gzd3264 ağırlığına göre değişir ben anneme kardeşim benim annemin ismi yazan gümüş kolye yaptırmıştım yıllar önce takınca çok batıyordu bilginiz olsun . Belki yapan kişi ile alakalı da olabilir tabi bilemiyorum .
Gzd3264 selamunkavlen hımm anladım ya ne alıcağımı bulamadım az kaldı doğumunada güzel olur diye düşündüm ama bilemedim
zeynepasel991_ Gzd3264 gümüş bileklikte olabilir ince zarif birşey. Kolye fiyatlarından haberim yok ama. Yada kıyafet tarzı birşey de alabilirsiniz. Mesela ona bı hırka bı kazak yada bı ayakkabı.
Gzd3264 zeynepasel991_ kıyafetide düşündüm ama doğumdan sonra giyemezse diyede vazgeçtim anlamlı birşey olsun istiyorum bileklikte olabilir tabi
OptimusPrime Gzd3264 Kolye değil de ben çocuklarıma künye aldım gümüş. Kızımın 600 oğlumun 500 isimli. Kızımın 22 ayar altın kaplama gümüş oğlumun dümdüz gümüş. Kolyeden başka düşünürseniz diye eğer:)
Gzd3264 OptimusPrime yenimi aldınız fiyatı gayet iyiymiş alsında künyede olabilir ama ya babane dede felan alırsa benimkini takarmı acaba ?
OptimusPrime Gzd3264 Kolye de küçük çocuğa riskli buluyorum açıkçası ben. Geçen ay Kasım Aralık gibi aldım
Gzd3264 OptimusPrime kız çocuğa almıcam ki arkadaşıma alıcam onu ben 😂 yenidoğmuş bebiş napsın kolyeyi