Yakamoz mama sandalyesi tamamen bebeğinizin karar vereceği bir şey yani şunu söylemek istiyorum döken saçan bir bebekse kumaş kaplı yapıda olanları tercih etmemelisiniz . Bence direkt sandalyeyi banyoya sokup yıkayıp kurulayip cikaracaginiz bir model seçin marka önemli değil .
Buhar makinesi bence çok gereksiz bir alet çünkü aynı şeyin tencere aparatı var onlardan alıp tencereye su koyup aparata da sebzeleri koyup haslayabilirsiniz aparat 20 lira buharlı pişirici 500 karar sizin ...
Blw ile başladım ben de eline salatalık domates uzun peynir veriyordum her yer batıyordu fakat şu an dışarı ciksak ya da evde de kendi yiyor ben de rahat ediyorum benim yedirmemi beklemiyor, çorba vs hariç tabi onları ben yediriyorum hala .
Listeleyecek olursam , cam rende kesinlikle çok lazım oluyor. Tel süzgeç, alıştırma bardağını biberon markanıza paralel olarak alabilirsiniz. Bir de ucu yumuşak bir kaşık iş görüyor ama çok da lazım değil tatlı kaşığı da iş görür insan hevesle alıyor . Tabak olarak ben porselen aldım ama kırıldı porselen tabak önermem.