dilo_ss Sevgili anneler oğlum 1.5 aylık 2aylik olucak bu ay ve meme redi yaşıyoruz sanırım çünkü 5-6dk emiyor sonra emmek istiyor ama emmiyor bağırıyor ağlıyor ve tutmuyor kesinlikle memeyi napa bilirim siz yasadiniz mi neler yaptınız nası geçti çok yoruldum 1hafta olacak nereyse bunu yaşıyoruz
tugce94 dilo_ss kucakta gezerek sallanarak koltukta ziplar gibi çok üstüne gitmeden dördüncü ayda yaşamıştık biz de
minikkalp19 dilo_ss benim bebeğimde 2 aya girdiğim günden beri öyle alarm kurulmuş gibi 5-6 dk fazla emmiyor. Kilo kaybı yaşıyoruz şuan nasıl düzelecek bilmiyorum iki haftadır çözemedim ben.
ars9824 dilo_ss denemediğim hiç birşey kalmadı (pilates topunda emzirme ayakta emzirme yatarak emzirme ) benim bebeğimde asla artık uyanıkken emmiyor sadece uykusunda yada çok sersem olduğunda emiyor onun harici süt sağıp veriyorum ve mama destekli ilerliyorum anne sütünü almasını çok istediğim için bazen işimi gücümü bırakıp sürekli süt sağmaya çalışıyor çok yorucu bir süreç göğüslerim falan yara sürekli artık sağmaktan 2.5 aylıkken falan başladı şuan 4. Aya gireceğiz
busravanc Benimde aynı şuanda üç buçuk aylık daha memeyi vermeden kucağıma yatırdığımda çığlık kıyamet. Mecburen mamaya başladım ve sütümü artık sağıp biberonla veriyorum muhtemelen süt akışı az beğenmiyolarr
dilo_ss busravanc bende aynısını yaşamaktan korkuyorum daha çok küçük anne sütü alsin istiyorum inşallah aşarız
bidikhira Merhaba, ayakta emzirmeyi deneyin bir de yatak kenarında otururken hafif zıplayarak deneyin. Ben de yaşamıştım ama bebeğim de daha sonra besin alerjisi çıktı alerjik besinleri kesince daha da düzeldi emmesi. Kakanız nasıl mukuslu mu?
dilo_ss bidikhira ayakta emzirmeye de aynı yapıyor yatarak denedim o kesinlikle olmuyor ama yatakta deneyim onu hiç denemedim
busravanc Ben biberonla veriyorum kakası normal yatarak ayakta istersen amuda kalk yine de emmyor günde bir kere çok nadir kendisi uyumak için emiyor