Denizkiziyiz  Kızlar bi el atın fon perdeye hangisi daha güzel şık duruyor ☺️ görsellerin renkleri öylesine çektim alacağım bı renkler değil model olarak ilk önüme çıkanı çektim
selamunkavlen Denizkiziyiz avangart bir salonunuz yoksa top olanlar güzel bence . Püsküllü olan avangart salonlara uygun .
cokbilmismom Denizkiziyiz yanlış anlamayın sadece benim fikrim zevkler tartışılmaz kullanmazdım böyle bir şey eğer avangart salonum yoksa ve yaşım 50 ve üzeri değilse 🙈
Denizkiziyiz selamunkavlen yok aslında kullandığımı odada koltuk takımı sade bişi. Ama biraz şık olsun diye fon perde aldım daha gelemdi ama :) bınlardanda alayım dedim :)
Denizkiziyiz 16momm dümdüzde bırakırım sorun olmaz :) fon perdeler daha gelmedi ama en aızndan görüyorum böyle güzel duruyor da bilemedim şimdi :)
gizemmumayy Bence de bunların modası geçti.Sade her zaman daha güzel ve şıktır. ‘Az her zaman çoktur.’
atlasmomyy_ Denizkiziyiz bunlardan değil de fon tutacağı Varya demir yada metal onlardan alabilirsiniz onlar daha şık görünüyor. Hem o ip görüntüsü biraz gözü yoruyor fonunuz hangi renkse ona göre Gold gri vs alabilirsiniz
hazale966 Denizkiziyiz ben aksesuar kullanmıyorum mesela bence biraz yaşlı işi bunlar kendi halinde düz kalsın derim