Poyrazim_annesi KızLar KuLLanıp Memnun Kalan bi yardımcı olabilir mi acaba ? Ben almak istiyorum oğlum şuanda 6 aylık 15 günlük böyle kapa olmayan evim küçük bebeğimin rahat edebileceği mama sandalyesi önerinize ihtiyacim var 🙏
SayMyName Poyrazim_annesi kesinlikle ikea antilop, ablama komşusu verdi , ablam kızı büyüyüncede bana verdi. 3 çocuk büyüdü onunla , hem sağlam hem hafif
Deletedmom388 ozge3747 bunu aldık biz Bebek Mama Sandalyesi Minderi Yıldız Desenli https://www.e-bebek.com/babyjem-bebek-mama-sandalyesi-minderi-yildiz-desenli-p-bje-403004
ozge3747 SayMyName Teşekkğrler ama sonradan minder koyunca bağlanıyor mu? Ben kendinden minderli düşünüyordum 🤔
Deletedmom388 Poyrazim_annesi ikea antilop var bizde kızım 5bucuk aylık yavaş yavaş oturtuyorum,gayet rahat etti.yeğenim var 1bucuk yaşında o da gelince kullanıyor çok rahat ediyor,memnunuz biz😊
ozge3747 Deletedmom388 Bu da güzel düşünülebilir teşekkür ederim ama Benşm kafamda hani böyle pofidik pofidik her tarafı minderli gibi olanlar var ya onlardan vardı. Yine de bir araştıracağım ☺️
1alpercocuk Poyrazim_annesi ikea antilop hiç başkasına bakmaya gerek yok hem ekonomik hem güvenlikli sağlam ve hafif her yere taşınıyor yer kaplamıyor üstelik bacakları tek tek sökülülebiliyor ilerde kaldırmak istediğinizde veya şehir dışına bi yere götürmek istediğinizde o açıdan da pratik tüm samimiyetimle başkasına bakmayın derim:)
SayMyName ozge3747 herhangi bi emniyet kemeri yok 🤷♀️ Çocuğun düşmesi biraz zor zaten ordan kolay çıkamıyolar .