utkummm 11 aylik oglumun balgami var surup verdiler ama cikaramiyor balgamini nasi cikaricak ne yapabilirim baska😕
summ4 utkummm benimde kızım 11 aylık 10 gündür burnu tıkalı açıyorum serumla buhar tutuyorum çok tıkanınca aspiratörle çekiyorum ama geçmiyor. İburamin zero şurup verdi 1 çay kaşığı ver dedi sağlık ocağı ama olmuyor horluyor yavrum emerken tıkanıyor napıcam bende bilmiyorum yarın doktora randevu var bakıcam
bgunes Buhar makinesi ile buhar , burnunu yıkama ardına ters çevirip sırtına aşağıdan yukarı vurma ( Osman gönülal YouTube videosu var )
utkummm bgunes bu buhar makinasi tasinabilir falan olanlar oluyo o gibilerden dimi Burnuna yikama derken nasi tam Bi videoyada bakayim teşekkürler ☺️
aslananne27 bgunes şu buhar makinesi eskiden sadece astım hastaları kıllanırdı şuan her evde var çok zararlı doktorum önermiyor ileride çok sorun yaratır dedi
utkummm summ4 aa ayni gun dogmuslar benimkide 26 ocak doğumlu Bizde buhar makinasi yoktu alsam iyi olcak sanki sizde hangisinden var Sanirim bizdeki surupta ondan ama degisen bi sey yok simdilik daha 4 gundur kullaniyorum da benimki asiri tikanmiyo ama oksuruyo balgam zorluyo bazen
utkummm summ4 anladim teşekkürler Peki sizinkinin uykulari nasil benimki dogdugundan beri derin uykuya gecemiyo en uzun bi saat uyuyo gece yarim saate bi uyanip duruyor