hilosunannesi Kızlarrr dogum yapali 25 gün oldu. Sezeryan dogum yaptim. Kanamam azalmis gibiydi ama son bi kac gundur tekrardan arttı. Baya baya kanamam oluyor. Sizde de böyle oluyor mu?
mmm06 hilosunannesi merhaba benim çok az kanamam geldi 20/25.gün kesıldı bebegım 53 günlük çok az kan geldi Herkeste farklı ılerlıyormus süreç,doktora gözükün bence ama panık yapmayın zaten 40.gün doktora gözükmeniz de gerekıyor
nesizade05 hilosunannesi benim de öyle bitti 10 günde banyo yapayım dedim sonra tekrar başladı adet gibi 20 günlük olacağız devam ediyor
Marfa_marfusha hilosunannesi içiniz rahat olsun doğum yapalı 33 gün oluyor dün kanama yoktu bugün tekrar gelmiş . Böyle olması da normaldir endişelenmeyin
hilosunannesi Marfa_marfusha ayy cok tesekkur ederim. Birden artınca bide kirmizi kirmizi korktum. Bide böyle lastik gibi degisij pihti geldi ama uzun cok korktum. Rahatladim tesekkurler 🤩
hilosunannesi Marfa_marfusha benim tekrardan kirmiziya dömmesi ürküttü beni. Bide lastik gibi uzayan pihti gelince :(
Marfa_marfusha hilosunannesi sonuçta 9 ay boyunca hiç adet olmamış birisiniz . Şöyle düşünün 9 ay toplanmış ve şimdi rahminiz açıldı ve o kanlar geliyor