miniikmucizem_ Hangi sayfaları takip etmeyi seviyorsunuzz, şöyle bı sayfa olsa güzel olurdu dediğiniz var mıı☺️
selamunkavlen miniikmucizem_ 2 3 çocuklu annelerin ev temizlik ve yemek videoları beni deşarj ediyor 😂
miniikmucizem_ aslananne27 bende sevmiyorum ya ek gıda tarifleri paylaşan varsa karşıma çıkan öneri olsun diye onlara bakıyorum arada😂😂
miniikmucizem_ Misssitare bazen çok iştahlı yiyolar insanın canı çekiyor 😂hamaratlik modundaysam deniyorum hemen
Pourik Hastalanmayancocuk tek favorimdir her paylaştığını kaynaklı paylaşıyor çok beğeniyorum verdiği kilo alma vs tarifleri de bizde çok ise yaradı
ekimkizi_ Bebek büyütme deneyimlerini samimiyetle şeffaf şekilde paylaşanlari seviyorum sanırim kurgulanmış mükemmel anneler bazen anneliğimi sorgulattiriyor.
miniikmucizem_ ekimkizi_ valla bende şaşırıyorum onlara bazen benim erkek bebişim saçımı başımı yolmadan geri kalmıyor onların hiç dagilmiyor nasıl yetistirip yapiyorlar anlamadım yada ben çok usengecim 😂
ekimkizi_ miniikmucizem_ ben bazen sacimi duzeltmeyi unutuyorum onlar kalktiklari gibi makyaja kosuyolar😀
ekimkizi_ miniikmucizem_ ahhaha Allah affetsin cok güldum ama benim de oyle olduğum günler oluyo hele eşimin yoğun calistigi zamanlar🥲
miniikmucizem_ ekimkizi_ biz birde taşınma derdine düştük hem diş huzursuzluğu hem ek gıda ne versem derdi evi saldım zaten babasinda can catlasa 20 dakka anca oyalaniyor ondadda hemen yemek koyup ihtiyacımı hallediyorum anca yetiyo bana 😂
miniikmucizem_ ekimkizi_ Oldu çok. Şükür canım sizede çok geçmiş olsun çabucak toparlarsiniz insAllah🌸♥️Rabbim tüm doğum yapan annelerin yardımcısı olsun