Mervee12 Damardan 2 ampül venofer aldım kızlar 30 dk sürdü ferritin değerim düşük oldugu ıcın bu tedavıyı goren varmı arttımı değeriniz 2 hafta sonra tahlil yaptıracagım
MademoiselleZengin55 Mervee12 Ben geçen sene aldım,depolar resmen boşalmıştı.O zamandan sonra coştu değerlerim,geçen gün baktırayım dedim 16 kan değerim 😁
rumeysahinn Kuzularinanasi ay benimde 3 ama bana da sadece ilaç veriyorlar hiç damar yolu tedavi vermediler
Mervee12 Kuzularinanasi banada hap verdı ferro sanol ama 15 gun kullanabıldım asırı bulantı kusma oldu bende sızın hcb demir değeriniz ne
tugcemomm @Mervee12 doğumdan önce doktorum takmıştı 2 haftada bile fark etmişti. Bir aya daha güzel oturuyor değerler
Kuzularinanasi Mervee12 hgb 10 ,demir de 30 sanirim yanlis hatirlamiyrsam.oroferon diye bi hap benimki.egerki dokunduysa soyleyin doktora degistirsin ilaci.cunku bana da bi yan etki olursa soyle dedi.olmadi neyseki.
Kuzularinanasi Mervee12 yok halsizligim yok bi belirtim de yoktu.hacamat yaptirirken tansiyonum dustu.sonra baktirdim ki.kanim dusukmus.