Deletedmom_120 Böğürtlen veriyor musunuz arkadaşlar? Kaçıncı ayda vermeye başladınız, yazın alıp dondurmuştum dolabımda var bebeğim 8 ay 21 günlük vermek istiyorum ama emin olamıyorum internette 8-9 aydan sonra verilebilir diyo yardımcı olur musunuz ?
Mnli Deletedmom_120 ben tazesini 9 aylıkken vermeye başladım böğürtlen ahudud kırmızı orman meyveleri alerjik verdikten sonra takip edin
babymamma Deletedmom_120 her meyveyi zamanı neyse verin bence ek gıdaya başladıktan sonra meyvede ay beklemek çok doğru gelmiyor bana benimki kış bebesi yaz başında ek gıdaya başladık 3 hafta tadımdan sonra karpuz çilek kiraz şeftali yaban mersini böğürtlen kavun erik bütün yaz meyvelerini verdim eğer tadımlarda alerjik bi durum yaşamadıysan bence verebilirsin
Deletedmom_120 Mnli bende yazın alıp dondurmuştum bu mevsimde bulamam zaten canım yoğurtla mı veriyorsunuz peki
Mnli Deletedmom_120 yok direk vermiştim ben yoğurtla da verebilirsiniz ekşi sevmiyorsa benim çocuklarım kabuğuyla limon yedikleri için karadut ahududu böğürtlen falan çok seviyorlar ben de ahududu dondurmuştum bahçemizde var çıkarıyorum arada