Tugce26 Güvenilir bir parfüm sitesi var mı bildiğiniz bir de kalıcığı yüksek güzel kokular önerir misiniz ?
efeninannesi4207 Tugce26 Avon kullanıyorum ben hem üyeyim oraya da wishoflove var çok güzel ve kalıcı kokusu ben devamlı onu kullanıyorum başka parfüm kullanmadığım için diğer markaları bilmiyorum. Aralık ayinca 240₺ydi. Ocak ayı 150₺ düştü
lidokain Tugce26 Yves Rocher al hem uygun hem daha kalıcı. Evidence olan güzel. Bir de yoğun vanilyalı var ismini unuttum.
Tugce26 14032 çiçeksi kokular yada vanilyalı kokular hoşuma gidiyor ama avon kullandım çokta kalıcı gelmedi bana
14032 Tugce26 David Walker kokuları hem çok güzel hemde kalıcı ilinizde var mı bilmiyorum ama internet sayfasıda var bakın isterseniz
lidokain 14032 ayy çok ağır onun parfümleri bkac kez aldım baktım yok Kalıcı değil ki hatta eşim surekli alır
lidokain efeninannesi4207 Avon kadar kötü parfüm var mı acaba ya lise yıllarımda kullandım param ona yeterdi 😀
14032 lidokain ben 51 numarasını uzun süre kullandım aslında kokusu kıyafetelrde kalıyordu hafif bir kokusu vardı
efeninannesi4207 lidokain yok kız valla ben çok hoşuma giderek kullanıyorum valla o kokusu çok güzel belki ona alıştığım için öyle geliyor bilmiyorum da avonun parfümleri güzel
lidokain 14032 bana ağır gelmiştir yani 6 senedir eşim kendine alır bana da alır bazen belkide artık sıkıldım 😀
berrakhsmnlr Zara parfümleri güzel bi tık kalıcı olduğunu söyleyebilirim orijinal parfümler gibi kapıcılık beklemeyin uygun fiyatlı parfümlerden