esratr1 Kızlar bebeğim kakasını sert yapıyor 5 aylık olduk yeni bunu aldım fakat hala sert yapıyor günde sabahları 1 çay kaşığı veriyorum miktar yeterli mi sizce yoksa arttırmam gerekir mi 5 aylık bebekleriniz için kullananlar var mı ?
Elvan1703 esratr1 merhaba öncelikle bebegm 5.5 aylken kullnmaya başladm 7 aya kadr kabzdınerdeyse işe yarıyordu bizde ama bazen hiç yapamzdı kuru kayısı kuru erik ve kuru üzümü haşlar blndrlar yedirrdim o zamn güzel yaprdı 7 aya kdr zorlndk sonra bırkdk zamanla alışdı çnkü 3 4gün yapmadıgı olurdu ek gıdaya yeni geçince oluyor maleseff
mervebb esratr1 arkasinsa kap ölculeri var benimki 1 yasinda 8 ml veriyorum benimkide zorlaniyor onu kullandiktan sonra en azindan duzeldi ama bagimlilik yapar diyede korkuyorum biraktim demistim doktora 1 ay kullandirtiyoruz dedi alissin cocuk kaka yapmaktan korkmasin diye dedi belki seninki az geliyordur birde tokmu veriyosun
Elvan1703 esratr1 ben 1 tatlı kaşığı aç karna veriyordum doktor önerisi ile bnce doktorunuzla konuşun siz
esra196514 esratr1 eczacı da en düşük 8 ml ama biraz daha az ver 6 7 ml olsun göz kararı ayarla dedi. 5 ay 4 günlük bebek benimki de daha başlamadık ek gıdaya 10 gün yapmamıştı. Dün arkadaş bi fitil önerdi onu kullandık iyi geldi yaptı hemen kakasını
Hayymoomm esratr1 doktorumuz bize kilo başına 1 ml demişti kızım 10 kilo günde 2 kez 5er ml veriyorum