Orenda_ Kızlar günaydın ağız içi yarasına ne iyi gelir çok fena yanıyor iki gündür konuşmakta ve yemek yemekte zorlanıyorum 🥴
Orenda_ deleted20517 En ufak birşey değse çok yanıyor canım gidiyor ta çok yakar mı nette de öyle yazıyordu da korktum
Orenda_ betul912_ Aa dur yaa niye aklıma gelmedi kaynım ilçede ona deyim bi alsın göndersin birinden 🙊
Meri-Mel Orenda_ Eğer gargara alma ihtimali yoksa karbonat ve kaya tuzu karıştırıp sıcak su ile gargara yap bol koy suyunu az keskin olsun hiç zararı yok korkma
deleted20517 Orenda_ çok iyi anlıyorum canım seni,benim genelde yirmilik dişim agridiginda ağzımın içinde hep yara olur
mooomm01 Orenda_ belki saçma gelir ama bizim büyüklerimiz bize zeytin yaprağı çiğnetirdi geçer giderdi o gün :) geçmiş olsun size de karadut özü denediniz mi ?
Meri-Mel Orenda_ Kız sen bebekmisin saniyelik olacsk ne var bunda sanırsın ameliyat 🤣😂 Bir eşim iki sen tuvalet terliği geliyor simcik çocuk gibi mızmız ne bu geçecek şey için aylarca ay ben yapamam ay korkuyorum eşimde böyle evin premsesi😬🥺🙈🤣