Eminetavsan Deletedmom444 benimki 2bucuk aylık sadece anne sütü alıyor normalde emziriyorum fakat bazen inadı tutuyor meme almıyor o zaman biberonla 3 saatte bir 110ccyle doyuyor.
Milasmom Slmkhrmn sağarak veriyorum emziriyorumda ama icime sinmiyor ne ictigini bilmedigim icin sağıyorum
Deletedmom444 Hepinize teşekkür ediyorum bayanlar doktorum şöyle söyledi Hiç bir bebeği kıyaslayamazsın bebek ne kadar ile duyuyorsa o kadar vermelisin dedi çevremdeki bebekler hep çok içtiği için benimki kilo olarak da zayıf bu sebepten dolayısıyla az mı diye tereddüte düştüm ama anladığım kadarıyla genel olarak 90 içiyor 3 aylık bebekler içim rahatladı hepinize teşekkür ederim
Doruksmet Berken Benden bir tane daha varmış 😊 Bizde sorun var diyordum gözü açıkken hayatta emmez biberonda ağzına almaz 😊 eğer uyursa istedigin kadar ver içer.Hatta bazen sırf emmek için uyuduguna karar verdim 🤭
Berken Doruksmet Ahh bende alâsı var hemde. benim korkum bu çocuğu uykuda besliyorum büyüynce yemek yemenin ne olduğunu bilmeyecek ne zormuş bebek doyurmak 😅
Doruksmet Berken Napcaz biz ya 😊 3,5 aylık 90 cc içiyor 3 4 saatte bir ama gel bana sor 😂 bemcr bizimkşler emmeyi sevmedi direkt yemek istiyorlar
Rmrm Deletedmom444 benm oğlum bi bucuk aylık 90-100 arası anne sütü içiyor ama versem 120-150 de içer
Alya2018 Günde iki kez mama yiyiyor sabah ve gece yatarken olmak üzere her ikisindede 100 CC geri kalan zamanlarda emiyor
Gmzomr Deletedmom444 burdakileri okuyunca ben çok mu veriyorum acaba bilemedim 45 günlük 3 4 saatte bi 125 cc veriyorum doktor kontrolun de ama bilemedim ki hatta arttırabilirsin dedi bana
Deletedmom444 Gmzomr ilk zamanlar benim ki 120 CC içiyordu iki aylık oldu 60 ile doyar oldu şimdi yeni 90 çıktık 3 aylık
tuzvelimon Doktorum kasabın şöyle yapıldığını söyledi; bebeğin kilosux120 Bebeğimin günlük süt ihtiyacı. O miktarı kaç saate bir veriyorsanız ona göre bölüyorsunuz. Örneğin 5 kiloluk bebeğinizi 2 saate bir besliyorsunuz. 5x120=600cc toplam günlük ihtiyacı. 24 saatte 2 saate bir besliyorsunuz 12 defa beslemiş oluyorsunuz 600/12=50cc bebeğinizin her öğündeki süt ihtiyacı ☺️ 5 kiloluk bebeğinizi 2 saate bir 50cc süt ile beslemelisiniz 👌🏻 Uzun oldu aöa umarım anlaşılmıştır 😅
Deletedmom444 tuzvelimon bunun kısaltılmış hali bebeğin kilosu :56=bir öğünde içeceği miktar teşekkür ederim canım yeni hatırladım ilk doğum yaptığımda öğrenmiştim
Deletedmom444 tuzvelimon hatta bu hesaba göre işleme gerek yok 6 kilo bebek 60cc, 7 kilo bebek 70 CC olarak devam ediyor
Melekdurmus tuzvelimon merhabalar benim bebeğim 32+5 doğdu 1kg 450g şuan 3aylik anne sütü yok 1 saatte bir besliyorum 30cc hazırlıyorum ama çoğu zaman 10 veya 20 iciyor suanki kilosu 3kg 790 normalmi bu kadar az içmesi.