nemlioglu Selamlar😇 Hamile kalmadan once kac kg diniz? -Hamile olunca kac kg aldiniz? -Dogumdan sonra kac kg verdiniz?
poyrazmom2604 nemlioglu 73 hamile kaldım 73le kilo almadan doğuma girdim ertesi günü 10 kg birden verdim 8.5 ay olcak dahada almadım kilo😌
deniz1010 nemlioglu 56 kilo ile hamile olduğumu öğrendim, 78 kilo ile doğuma girdim. Bebeğim 8 aylık olmak üzere, ben de 54 kiloyum 🌸
defnemiraybebek nemlioglu 60 ile hamile kaldım 90 ile doğuma girdim bebeğim 8 aylık olduğunda toplam 25 kiloyu verdim şuan 65 kiloyum
Elfgrn nemlioglu 80 ile hamile kaldım 107 ile doğuma girdim ( sözde doğuma gitmeden tartilacaktim ama unuttum bu doğum öncesi son tartildigim kilo) 22 kilo vermiştim ama geri aldım salak gibi şimdi yine diyetteyim. 3. Gün bu gün inşallah bu sefer basaricam
mihrakya defnemiraybebek nasıl verdiniz bende 62 ile hamile kaldım şuan 73 üm 2 aylık bebeğim var emziriyorum bişeyde kulanamıyorum
Benoyleuygungordum__ nemlioglu Hamıle kaldıgım kılo 68 Doguma gırerken 90 😂 13 Ay oldu doğum yapalı 62 Kıloyum 🤸🏻♀️
kelebegiminannesiyim nemlioglu Hamileliğimi öğrendiğimde (7 haftalık) 51 kilo idim. Doğuma girdiğimde 76 kilo idim. Kızım 18 aylık olacak 10 gün sonra 54 kiloyum.
Feyzosumunannesi nemlioglu 58 ile hamile kaldım. 76 kilo ile doğuma girdim. 1 yıl boyunca sabit 70 kiloda kaldım sonrasında diyetisyene gittim 2 ayda 58 kiloya düştüm. Şuan diyeti bırakalı 1.5 yıl oldu ve 61 kiloyum.
1koalannesi Feyzosumunannesi hangi diyetisyene gitmiştiniz ve sadece diyet yaparak mı verdiniz kilolarınızı ?
ebrusglm nemlioglu Boyum 150cm cik. 59 la hamile kaldım 68 le dogum yaptım bu arada ilk üç ay 56 ya düşmüştüm. Doğumdan sonra 60 indim sonra 63 oldum 😁😁😁 şimdi 63 den geri inmeye çalışıyorum inşallah bir 10 kg vermem lazım. Bu arada oğlum 3.5 yaşında
2305aslihan nemlioglu 51 kilo ile hamile olduğumu öğrendim 60 kilo ile doğum yaptım 47 kiloya kadar düştüm şuan 51 kiloyum 😬
emosss__ 42 kilo ile hamşle kalmıştım 65 ile doğuma girdim doğumdan sonra 53 kaldım şuanda 53 kiloyum dığum sırasında giden kilom oldu sonrasında ne verdim ne aldım
canfeza nemlioglu 60 kg ile hamile kaldım. 78 ile doğuma gittim .şu an 68 kiloyum. Bebeğim 7aylık🥲 68 de takılı kaldım.
prenses_prens_Annesi nemlioglu 52 53 kiloydum 64 e kadar çıktım doğumdan sonra 56 yim şimdi .iki doğumda da aşağı yukarı aynıydı☺️