teachermom5 Kızlar benım bebısım henüz 2aylık ama ilerde oturmaya baslayinca banyoya alayım diyorum ama şöyle ki banyo çok küçük duşakabin vs küvet içine girmiyo bir de suyun sıcaklığı hıc sabit durmuyo birden soguyo birden kaynar oluyo neden oluyor acaba kombilerın hepsi mi böyle nasıl yıkıcam çocuğu bi akıl verın ya
yazbebisi teachermom5 kova alın ona doldurun suyu istediğiniz sıcaklığa ayarlarsınız ayrıca küçücük bebek salona bi bez serin küvetinde yıkayın
Sensen20 teachermom5 bende katlanabilir setten vardı kovaya suyunu hazırlayıp duşa kabinde küvette yıkadım 5 buçuk aylık olana kadar sonrasında vakumlu oturak aldım yikamam çok pratik oldu
yagmur35yy teachermom5 oturmaya basladiginda. Beri leğende yıkıyorum benimde banyom küçük oyuzden küvet sigmiyo
Bennureyla teachermom5 ben 2 aylık olunca kucağıma yatırır pozisyonda onun rahat edeceği şekilde yatırıp yıkamaya başlamıştım çünkü kendi küvetinde çok ağlıyordu . Benim kollarımda rahat etti . Kucağımda olduğundan suya ilk teması ben yapıyordum kaynar gelsede dikkat etmiş oluyorum.
helinmihra Banyoda vakumlu bebek sandalyesinde yıkıyorum bebeğimi, önü açılabilenlerden temin ettim kombide bu sıkıntı olduğu için kovasinda ayarlıyorum suyunu bebegim 6 bucuk aylık bu arada oturabildigi için bu şekilde yıkıyorum:)
efeninannesi__ Ben bebekken tabureye oturup kucağıma bı havlu serip kucağımda yikiyordum sonra da babası alıyordu yada tam tersi o yıkıyordu ben alıyordum kolay oluyordu 🥰
momyumy Kızımı 2-2 buçuk ayına kadar küvette odada yıkadık. Kovaya su dolduruyordum banyodan ısısnı ayarlıyordum bu kadar basit. Çok sıcakda olmasın ona göre bakarsınız
maca Bende 5 aylıktan belli kucağımda yıkıyorum dizime oturtuyorum kovaya su dolduruyorum bakıyorum kaynar çeşmeyi çeviyorum suyu hiç kapatmam
kuzeysmam Doğduğu günden beri neredeyse her gün yıkıyoruz uzmanlarda bu şekilde öneriyor tek kıstas uyuduğu yerde yıkamak oda değişikliği hasta olmasına sebebiyet veriyor banyolar küçük olduğu için ekstra ısınıyor sonra diğer odalarda derece değişiyor örneğin yatırmadan önce odasında yıkayıp yatırıyoruz gündüz ise oturma odasında yıkayıp orda oturuyoruz fileli küvet ve bir kova yeterli olacaktır ısıyı ayarlarsınız rahatlıkla
teachermom5 Herkes kovayla yıka salonda demiş şuan zaten öyle yapıyoruz ama devamlı salonda yıkayamıcam sonuçta banyoda yıkayabilmem için yukarda bahsettiğim sorunlardan kurtulmam gerek mesela suyun sürekli oynaması normal mi sizde de öyle olıyor mu yoksa bizde mi sıkıntı var onu anlamaya çalışıyorm
Elifdemir1907 teachermom5 canım duşakabinde kucağına alarak yikayabilirsin bebeğini suyun ısısı da gidip geliyorsa sürekli bir kova ve bir meşrafa kullanabilirsin suyun sıcaklığı ılık kalır böylece sabit ben doğduğundan beri kucağımda banyoda yıkıyorum bizim banyo da küçük ama duşakabin yok biraz daha rahatım bizde elektrikli şofben var ondan suyu ayarlayıp öyle yıkıyorum soğuk sicak olayı olmuyo bizde ilk seferler kuvetinde yıkamaya çalıştım ama hic rahat edemedim beceremedim çocukta kendini güvende hissetmiyordu bende kucagimda yıkamaya başladım 19 aylık hala kucağımda yıkıyorum 😊
HeeSenCokBiliyon teachermom5 bizim de su öyle maalesef ki zaten bebeği duş başlığıyla yıkamıyorum kovada suyunu hazırlıyorum. Küvet sığmıyorsa bir leğen alabilirsiniz. Ben oğlum oturmaya başlayınca daha tam sabit duramıyorken bile oturak aldım duşta onu kullandım ve gerçekten çok işimi gördü yemek yerken falan da kullanıyorduk szn bebek daha küçük illa birinin yardımı şart maalesef ki