deryaelisa Kızlar şuan eşimin horlamasından uyuyamıyorum kızımııda yeni uyuttum onun horlamasıyla uyanıyo ne yapabilirim aranızda bunu yaşayıp çözen varmı arada tekme atıyorum düzeliyor sonra aynı başa sarıyor 😂
zeyynepgk deryaelisa yan yatınca horlama kesiliyor yani benim eşimde öyle birde benim ki çok geç yatarsa horluyor uyku düzensizse horlama çoğalıyor
3247 deryaelisa benım eşimde aynen öyleydı ne ben uyyabiliyordum ne kızım ağlayacak duruma geliyordum en sonunda açtım buna bi yatak o içerde yatıyor bende kızımla yatak odasında ☺️
zeyynepgk deryaelisa horlama bantları satılıyor sizin horlama kalıcıysa bi deneyin🫠 valla insan deliriyor zaten çocuklardan doğru düzgün uyuyamıyoruz geçen gece adamı uykuda boğacaktım az daha😂😂😂
elifgh123 Valla ben artım çocuğu beşiği alıp oturma odasına gidiyorum ya da bazen eşim koltukta uyuyor bakıyorum horluyor hiç uyandırıp yatağa gel Demiyorum ne yapayım yoksa uyuyamıyorum 😂
aysenuroz @deryaelisa tam sağına yatırıp kafasının açısını bulursan tekrar dönene kadar uykuya dalabilirsin ki benim kızım da babasına eşlik ediyor bende çıt sesine uyanırım 😅
Yorgunanne3 Benimki horlamayı qectim kükrüyo resmen sabaha kadar serenat yapıyo..yastıkla boqmayi bile coqu qece düşünüyorum 🙃