D_deniz kuzeyinannesi06 2770dogdu. İlk 3ay her ay 1kg aldı. Sonra 500gr ın altına düşmedi. 9aylık iken 9bucuk kg idi. Boyu 73cm
kuzeyinannesi06 melekkkizim bizim de son 2 haftadır berbat normalde çok güzel yiten bir bebekti hastalandı enfeksiyon çıktı sonra çocuk yemeyi unuttu kaşık görünce ağzını kafasını kaçırıyor sürekli ne yapacağım bilmiyorum artık
kuzeyinannesi06 kkaplan07 9 ay 9 kilo 6769 gramdı emınım 9 a düşmüştür asla kabul etmiyor 2 haftadır bişey zorla tıkıyorum ağzına kriz geçiriyorum resmen
kuzeyinannesi06 melekkkizim ara mı verdınız ek gıdaya Allahım yiyen bebeklere imreniyorum benim bebegım de yiyen bebeklerden biriydi birden oldu şu sıra ne olduysa acaba diş mi bilemiyorum ki
D_deniz kuzeyinannesi06 9aylıkken komonda gibi sürünüyor ıdı. 10da diz üstü emeklemeye başladı. Şuan 11oldu tutunarak yürüyor kenarlara
kkaplan07 kuzeyinannesi06 hahaha benimki de öyle bence 9. Ayda bir şey var 😂 geceleri de uyumuyor çığlıklarla uyanıyor😂
kuzeyinannesi06 kkaplan07 aynı aynı şusn bir elim beşikte yazıyorum sürekli kıpır kıpır bir türlü dalmıyor umarım yeme konusunda geçici durumdur ya